ELERO – γερμανικοί χωνευτοί μηχανισμοί ρολών χωρίς ελατήρια

ELERO Γερμανικοί Χωνευτοί Και Πλαϊνοί Μηχανισμοί Ρολών

Κατάλληλα Για Οικιακά – Επαγγελματικά Γκαράζ Και Για Οικιακά Ρολά

Παραθύρων.

Κορυφαία Ποιότητα Και ΑπόδοσηΤα σωληνωτά μοτέρ από την Εlero είναι μοτέρ χωρίς συντήρηση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, που τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για τις εφαρμογές που αναφέρονται. Φυσικά, ο τύπος 15 σειρά μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με την απαραίτητη τεχνολογία ασφάλειας, όπως η ασφάλεια των φρένων και κάτω σιδηροδρομικής αποσύνδεσης, μέσω μιας μονάδας ελέγχου του κινητήρα με ασύρματο τεχνολογίας.

Τα Εlero Έχουν Πολλά ΠλεονεκτήματαΟ τύπος 15 είναι το ιδανικό σύστημα για τα βαρέα ρολά. Το σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του τύπου 15 σειράς είναι η μεγάλη ποικιλία των ροπών: 120 Nm, 150 Nm, 180 Nm και 230 Nm. Κάθε μονάδα λειτουργεί με 230v/50 Hz και είναι διαθέσιμη με ή χωρίς χειροκίνητο μοχλό επιλογής. Άλλωστε, αυτά τα σωληνωτά μοτέρ απαιτούν μικρό χώρο και παρέχουν τη βέλτιστη σχέση κόστους / οφέλους. Ένα άλλο πλεονέ- κτημα είναι η δυνατότητα των εναλλάξιμων αντάπτορων για σωλήνες αξόνων.

Ανθεκτική Και Ευέλικτη Μονάδα ΕλέγχουΤα ισχυρά Εlero μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους των θυρών. Οι μονάδες έλασης είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές εκδόσεις με ενσωματωμένη συσκευή αλίευσης ή ως μονάδες της αλυσίδας. Όλες οι μονάδες είναι διαθέσιμες με 400/230 V μοντέλα, το plug-in σύνδεση και με 4 ή 6 ακριβής μηχανικούς τερματικούς διακόπτες. Μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε κάθε πλευρά της πόρτας. ●  χωρίς συντήρηση, αθόρυβα, τρεις άξονες, μονταρισμένη μονάδα δίσκου με λίγη απαίτηση χώρου από την πλαϊνή πλευρά. ●  μια σειρά από τύπους με 5 διαφορετικές ροπές των 170, 250, 350, 500, και 750 Nm για τις πρακτικές ανάγκες σας. ●  ενσωματώνονται και δεν ενεργοποιούνται με τη βία και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.     

Ευέλικτες Εφαρμογές  ●  τοποθέτηση σε κάθε πλευρά της πόρτας.  ●  όλες οι μονάδες είναι επίσης διαθέσιμες με αλυσίδα, σχέση μετάδοσης με 1:1.  ●  όλοι οι τύποι με το βαγόνι είναι διαθέσιμοι με μηχανικούς ή ηλεκτρονικούς δια- κόπτες.Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 διαφορετικών ελεγκτών πόρτας: ●  η σπονδυλωτή BoxControl. ●  το ευέλικτο MasterControl. ●  η απαλή SoftControl.Η Εlero, μαζί με το αρθρωτό σύστημα BoxControl, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12453 και EN 12604 πρότυπα για δοκιμή τύπου πόρτες.

Εύκολη Εγκατάσταση ●  τα καλώδια του ελεγκτή είναι εξοπλισμένα με συνδέσεις, οι οποίες καθιστούν εύκολη για να τη συνδέσετε με το μοτέρ και να την αποσυνδέσετε.

Η Σπονδυλωτή BoxControl ●  έτοιμο προς χρήση τον έλεγχο πόρτα με πάτημα ενός κουμπιού 3x 400/230 V 50/60 Hz / 24 V DC τάση ελέγχου. ●  πλαστικό περίβλημα, κλάση προστασίας IP 66, 650 τεστ πυράκτωσης.

Για Την BoxControl, Οι Ακόλουθες BoxCards Είναι Διαθέσιμες: ●  βασικά: Inexpensive ελεγκτής πόρτας με νεκρό ή μη εκμετάλλευση, πολλές συν- δέσεις για την ασφάλεια και την ενεργοποίηση με διακόπτες, εξωτερικές συσκευές αξιολόγησης και τηλεχειριστήριο / τραβήξτε το κουμπί κλπ. ●  mono: όπως παραπάνω, συν την άμεση σύνδεση του κλεισίματος οπτοικοηλεκτρο- νικές συσκευές ασφαλείας ή ηλεκτρομηχανικοί πρεσοστάτες (8,2 Κ.) και υποδοχή για την ασύρματη μονάδα. ●  Pro: όπως παραπάνω, καθώς και επιλογή για σύνδεση φως γκαράζ και προκατα- ρκτική προειδοποίηση. ● Άνεση: όπως παραπάνω, καθώς και αυτόματο κλείσιμο με κόκκινο / πράσινο φα- νάρι λειτουργίας. ●  ασφάλεια: όπως παραπάνω, συν τη σύνδεση της wind-up προστασίας σε ρολό – κάγκελα.

Ο Ευέλικτος MasterControl  ●   ανθεκτικό περίβλημα από φύλλο χάλυβα, κατηγορία προστασίας IP663x 400/230 V 50/60 Hz / 24 V DC τάση ελέγχου.  ●   για την αυτόματη πόρτα ή ρολό και συστήματα για υπόγεια γκαράζ με απλό έλεγχο φανάρι ή αντίθετο ρεύμα ελέγχου της κυκλοφορίας.  ●   διασύνδεση μενού στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.  ●   άμεση σύνδεση του κλεισίματος οπτοικοηλεκτρονικές συσκευές ασφαλείας άκρης ή ηλεκτρομηχανικούς πρεσοστάτες (8,2 Κ.) και υποδοχή για την ασύρματη μονάδα.  ●   την άμεση σύνδεση των 2 φωτοκύτταρων για εμπόδια για την εκκαθάριση της προστασίας σε ρολό – κάγκελα.

Η Απαλή SoftControl ●  ανθεκτικό περίβλημα από φύλλο χάλυβα, κατηγορία προστασίας IP66. ●  είσοδος: 230 V 50 V DC Hz/24 ελέγχου τάσης. ● έξοδοι: 3 x 230 V, 25 – 100 Hz, ρυθμιζόμενο. ● για την αυτόματη πόρτα ή ρολό συστήματα με απλό έλεγχο φανάρι ή αντίθετο ρεύμα ελέγχου της κυκλοφορίας. ● διασύνδεση μενού στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. ● άμεση σύνδεση του κλεισίματος οπτοικοηλεκτρονικές συσκευές ασφαλείας άκρη ή ηλεκτρομηχανικούς πρεσοστάτες (8,2 Κ.). ● σύνδεση του wind-up προστασίας σε ρολό – κάγκελα με επιπλέον συσκευή αξιο- λόγησης.

* Διάθεση Σε Stock.

SIMU CENTRAL – Γαλλικοί κεντρικοί μηχανισμοί ρολών με ελατήρια.

 


Κατάλληλο ΓιαOικιακά Kαι Ημι-Επαγγελματικά Ρολά Ασφάλειας.

 

100% Συμμόρφωση Με Τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα
Η σειρά Centris έχει μελετηθεί και αναπτυχθεί για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα και να προσφέρουν: υψηλής ποιότητας στερεά υλικά (Zamak, χάλυβα, …) και την τεχνολογία του συστήματος (πατέντα σύστημα καθορισμού αλάνθαστη – σύστημα στέγασης ορίων προστασίας).

Μια Σειρά Για Όλες Τις Απαιτήσεις
Με ένα ευρύ μίγμα των ζευγαριών / διαμέτρων σωλήνα / στέμμα διαμέτρους, μπορείτε στα σίγουρα να βρείτε τον κινητήρα που χρειάζεστε από το Centris φάσμα!

 

Απλή Και Πολύ Γρήγορα
Το προοδευτικό σύστημα είναι εξοπλισμένο με δακτύλιο μνήμης που επιτρέπει την προσαρμογή γρήγορη και εύκολη: η έπαρση και η υποστολή του επαρκούν για την αντιμετώπιση κάθε όγκου κουρτίνας! Αυτό το σύστημα ρυθμίζει με ακρίβεια την πάνω και κάτω θέση ενώ παράλληλα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στην εγκατάσταση.

 

Η SIMU centris Είναι Η Κορυφαία Επιλογή Παγκοσμίως !

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Μοντέλο Κινητήρα CENTRIS 75-CENTRIS 100-CENTRIS 140

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Τάση Λειτουργίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 345 W, 390 W, 500 W

Απορροφώμενο ρεύμα 1,5 A 1,7 A 2,2 A

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120°C 120°C 120°C

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Στροφές Κινητήρα 1400 RPM

Τύπος Λίπανσης SIMU GREASE

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 25 κύκλοι (άνοιγμα & κλείσιμο) / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 10 Tr/min–rpm

Ροπή Στρέψεως 75 Nm 100 Nm 140 Nm

Βάρος 6,5 Kg 6,8 Kg 7 Kg

Διαστάσεις 342 mm 352mm 372 mm

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

Αποσύμπλεξη Για Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούμε να αποσυμπλέξουμε τον μηχανισμό ώστε να ανοιγοκλείνουμε την πόρτα με το χέρι. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούμε την ειδική σκανδάλη πατώντας την όπως στα παρακάτω σχήματα.

 

 


*
Για Επανασύμπλεξη, Πατάμε Συγχρόνως Τα Δυο Οβάλ Κουμπιά (αριστερά & δεξιά) Στο Κάτω Μέρος Της Σκανδάλης Και Την Ανοίγουμε Στην Αρχική Της Θέση.

SIMU BOX – Γαλλικοί πλαϊνοί μηχανισμοί ρολών χωρίς ελατήρια.

 

Κατάλληλο Για Επαγγελματικά και Βιομηχανικά Ρολά Ασφάλειας.

 

100% Συμμόρφωση Με Τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα
Η σειρά SIMU box και SIMU box-si, έχει μελετηθεί και αναπτυχθεί για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα και να προσφέρουν: υψηλής ποιότητας στερεά υλικά (Zamak, χάλυβα, …) και την τεχνολογία του συστήματος (πατέντα σύστημα καθορισμού αλάνθαστη – σύστημα στέγασης ορίων προστασίας). Πληροί όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις που θα απαιτηθούν.

Μια Σειρά Για Όλες Τις Απαιτήσεις
Αυτή η σειρά είναι διαθέσιμη σε μονοφασικό και τριφασικό τύπο. Εκδόσεις και των τριών φάσεων είναι επίσης διαθέσιμες με ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου. Πολλαπλές λύσεις υπάρχουν: μικρή λαβή μανιβέλα, αλυσίδα ή δακτύλιο για κιγκλιδώματα και κουρτίνες ή με άμεση αποχώρηση του συμπλέκτη ή αλυσίδα για σπαστές πόρτες.

 

Απλή Και Πολύ Γρήγορα
Το προοδευτικό σύστημα είναι εξοπλισμένο με δακτύλιο μνήμης που επιτρέπει την προσαρμογή γρήγορη και εύκολη: η έπαρση και υποστολή του επαρκούν για την αντιμετώπιση του κάθε όγκου κουρτίνας! Αυτό το σύστημα ρυθμίζει με ακρίβεια την πάνω και κάτω θέση ενώ παράλληλα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στην εγκατάσταση.

 

Η SIMU box-si Είναι Η Κορυφαία Επιλογή Παγκοσμίως !

 

 

Ασφάλεια Και Αξεσουάρ
Η σειρά SIMU box και SIMU box-si εξοπλίζεται με τα SIMU 137, 258, 404, 708 και 1.000 Nm φρένα ασφαλείας. Συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12604, που απαιτεί ένα σύστημα φρένου ασφαλείας για γκαραζόπορτες, κάγκελα και μεταλλικές κουρτίνες. Το φρένο ασφαλείας είναι ένας μηχανικός μηχανισμός ασφαλείας. Όταν το φρένο ασφαλείας ανιχνεύσει απότομη ταχύτητα, ενεργοποιείται αυτόματα το φρένο (αλεξίπτωτο) μέσω ηλεκτρικής ενέργειας από τον κινητήρα.

137Nm 258Nm 404Nm 708Nm 1000Nm

Επίσης το σύστημά μας μπορεί να εξοπλιστεί με αξεσουάρ όπως πνευματικό λάστιχο ασφαλείας στο κατωκάσι, ρελέδες ισχύος ασφάλειας, πινακοδέκτες, τηλεχειριστήρια, φωτοκύτταρα ασφαλείας, και warning lights ( φανοί προειδοποιήσεως ).

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Μοντέλο Κινητήρα SIMU box SIMU box-si

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac 230 Vac – 400Vac

Τάση Λειτουργίας 230 Vac 230 Vac – 400Vac

Απορροφώμενη Ισχύς 940w – 960w 840w – 1.100w

Απορροφώμενο ρεύμα 4,3 A – 4,4 A 1,5A – 3,5A

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120°C -

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C -

Στροφές Κινητήρα 1400 RPM 1400 RPM

Τύπος Λίπανσης SIMU CREASE SIMU GREASE

Συντελεστής Προστασίας IP 44 IP 44

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 5 min συνέχεια 40% / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 8–25 Tr/min–rpm 8–25 Tr/min–rpm

Ροπή Στρέψεως 80 Nm – 250 Nm 120 Nm – 430 Nm

Βάρος 17 Kg 17 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

Αποσύμπλεξη Για Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούμε να αποσυμπλέξουμε τον μηχανισμό ώστε να ανοιγοκλείνουμε την πόρτα με χέρι. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούμε το ειδικό SIMU κιτ αλυσίδας ή την ειδική SIMU μανιβέλα.

 

* Για Επανασύμπλεξη, Εκτελούμε Ακριβώς Τις Αντίθετες Κινήσεις.

ΡΟΛΑ – κλειστού τύπου μονού τοιχώματος τυφλά.


 Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Τυφλού Ρολού
Η “κουρτίνα” τυφλού τύπου κατασκευάζεται από λαμαρίνα γαλβανιζέ η οποία διατίθεται σε τρεις τύπους: στενή, φαρδιά και πομπέ – κοίλα. Το πάχος της λαμαρίνας κυμαίνεται από 0,6mm έως και 1,25 mm ανάλογα με τον τύπο του ρολού.

 

R-211 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό πομπέ - κοίλο Φύλλο

 • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα που το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι.

 

 

R-212 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό Φαρδύ – Ίσιο Φύλλο

 • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους βιομηχανικά ανοίγματα, γκαράζ και καταστήματα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα που μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία. Το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,25mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

R-213 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό Στενό – Ίσιο Φύλλο

 • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για μικρού και μεσαίου μεγέθους οικιακά ανοίγματα, γκαράζ και καταστήματα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα και λόγο του κοντού ύψους του φύλλου, μπορεί να μας δώσει πιο μικρά τυλίγματα σε κοντά ύψη. Το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

 

 

Εξοπλισμός Ρολού

Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατήρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγότερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διά- βρωση. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρωσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τους κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Τυφλών Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποι- είται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

ΡΟΛΑ – κλειστού τύπου μονού τοιχώματος διάτρητα.

 

Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Δικτυωτού Ρολού
Η “κουρτίνα” διάτρητου τύπου κατασκευάζεται από λαμαρίνα γαλβανιζέ η οποία είναι από ειδική διάτρηση, μας προσφέρει υψηλή διαφάνεια ώστε να προβάλλονται τα προϊόντα της βιτρίνας. Το πάχος της λαμαρίνας κυμαίνεται από 0,6mm έως και 1,00 mm ανάλογα με τον τύπο του ρολού.

 

R-321 Χαλύβδινο Διάτρητο Ρολό Πομπέ (Κοίλο) Φύλλο

 • Είναι ρολό διάτρητου τύπου, κατάλληλο κυρίως για επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζει τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους. Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας εν θερμό, που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2,5mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.

R-322 Χαλύβδινο Διάτρητο Ρολό Φαρδύ Ίσιο Φύλλο

 • Είναι ρολό διάτρητου τύπου, κατάλληλο κυρίως για επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζει τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους. Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας εν θερμό, που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διά- ταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2,5mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.

R-323 Χαλύβδινο Διάτρητο Ρολό στενό Ίσιο Φύλλο

 • Είναι ρολό διάτρητου τύπου, κατάλληλο κυρίως για επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζει τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους. Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας εν θερμό, που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2,5mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει. Λόγο του κοντού ύψους του φύλλου, μπορεί να μας δώσει πιο μικρά τυλίγματα σε κοντά ύψη.

 

 

Εξοπλισμός Ρολού

Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατήρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περι-στρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγότερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διάβρωση. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρώσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τους κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Διατρητων Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

ΡΟΛΑ – κλειστού τύπου διπλού τοιχώματος με μόνωση.


Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Ρολού


Η “κουρτίνα” κλειστού τύπου και διπλού τοιχώματος κατασκευάζεται με μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC) και διατίθεται σε δυο τύπους: από προβαμμένη λαμαρίνα και από προβαμμένο αλουμίνιο.

 

R-214 Χαλύβδινο Κλειστού Τύπου, Διπλού Τοιχώματος Με Μόνωση.

Είναι ρολό κλειστού τύπου-διπλού τοιχώματος, κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα και διαθέτει μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC). Λειτουργεί πιο αθόρυβα από τα κοινά ρολά ασφαλείας και διαθέτει τρομερά μεγάλη στιβαρότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Παράλληλα είναι οικονομικό και διαθέτει μοντέρνο σχέδιο, με καμπύλη διατομή διακοσμημένη με μικρές ρίγες (νευρώσεις). Το πάχος του λαμαρινένιου είναι 0,4mm για κάθε πλευρά ενώ το πάχος του προφίλ και είναι 20 mm.

R-433 Αλουμινένιο Κλειστού Τύπου, Διπλού Τοιχώματος Με Μόνωση.

Είναι ρολό κλειστού τύπου-διπλού τοιχώ- ματος, κατάλληλο για επαγγελματικούς χωρους, γκαράζ ,καταστήματα και οικείες. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC). Λειτουργεί πιο αθόρυβα από όλα τα κοινά ρολά ασφαλείας και διαθέτει μεγάλη στιβαρότητα και αντοχή σε ανεμο-πίεση (ιδίως το 0,6mm). Παράλληλα είναι οικονομικό και διαθέτει μοντέρνο σχέδιο, με καμπύλη διατομή διακοσμημένη με μικρές ρίγες (νευρώσεις). Το πάχος του αλουμινένιου είναι 0,4mm και 0,6mm για κάθε πλευρά ενώ το πάχος του προφίλ είναι 20mm.

Εξοπλισμός Ρολού Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατή- ρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγό- τερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά εκτός το ότι είναι προβαμμένα μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας (extra χρέωση). Η βαφή είναι λείας όψης, 75% γυάλισμα (satine), ενώ το προβαμμένο είναι σαγρέ mat. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρώσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Υλικό Κατασκευής: Αλουμίνιο & Λαμαρίνα γαλβανισμένη εν’ θερμό και μόνωση σκληρής πολυουρεθάνης

Ύψος Προφίλ (βήμα): 96 mm

Αριθμός Προφίλ Ανά m Ύψους: 11

Πάχος Προφίλ: 20 mm

Πάχος Υλικού (αλουμίνιο): 0,4 mm & 0,6mm

Πάχος Υλικού (λαμαρίνα): 0,4 mm

Ειδικό Βάρος: 10,0 Kg/m²

Ελάχιστη Διάμετρος Τυλίγματος: Ø 130 mm

Μέγιστο Πλάτος Κουρτίνας (αλουμίνιο): 6.00 m

Μέγιστο Πλάτος Κουρτίνας (λαμαρίνα): 8.00 m

Μέγιστο Ύψος Κουρτίνας: 6.00 m

Συντελεστής Θερμομόνωσης (για ρολό 4.00×4.00m – DIN 4108): 4,3 W/m-K

Ηχομόνωση (DIN 52210): 19 db

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τους κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Και Αλουμινένιων Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

ΡΟΛΑ – βιομηχανικού τύπου.

INTERMATIC Χαλύβδινα & Αλουμινένια Κλειστού Τύπου & Διπλού Τοιχώματος Με Μόνωση Βιομηχανικά Ρολά Ασφαλείας.

 

Κατάλληλα Για Βιομηχανικούς χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Ρολού
Η βιομηχανική “κουρτίνα” μπορεί να κατασκευαστεί από μονού ή διπλού τοιχώματος προφίλ. Λόγο της ιδιομορφίας της τηρούνται κάποια αυστηρά στάνταρ τα οποία είναι βιομηχανικών απαιτήσεων, όπως άξονες TUBO, κουζινέτα ασφαλείας, αλεξίπτωτα, πλαϊνοί τριφασικοί κινητήρες και άλλα.

 

Αυτοματισμοί Βιομηχανικού Επιπέδου

 

* Η Διάθεση Των Βιομηχανικών Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

ΡΟΛΑ – ανοιχτού τύπου διχτυωτά.


Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Δικτυωτού Ρολού
Η “κουρτίνα” κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ 8 mm, κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους σχηματίζοντας ρομβοειδή ανοίγματα σε ένα από τα παρακάτω μεγέθη:

17 cm x 11,5 cm ( ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ )

13 cm x 10 cm ( ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ )

7cm x 5,5 cm ( ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ )

 

R-101 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ: 7 cm x 5 cm

 • Ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρυσοχοεία / κοσμηματοπωλεία αφού το μικρό μέγεθος του ανοίγματος εμποδίζει τον επίδοξο κλέφτη να αφαιρέσει αντικείμενααπό την βιτρίνα αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει την προβολή των εμπορευμάτων.
 • Το ασφαλέστερο, βαρύτερο αλλά και το ακριβότερο της οικογένειας των δικτυωτών ρολών.

 

R-102 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ: 13 cm x 10 cm

 • Πρόκειται για την “μεσαία λύση”, όντας ανάμεσα στο “μεγάλο μάτι” και το “μικρό μάτι” από άποψη κόστους, ασφάλειας, ειδικού βάρους και προβολής του προστατευόμενου χώρου.

R-104 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ: 17 cm x 11,5 cm

 • Συνήθως εγκαθίσταται σε επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες για να προστατεύσει σχετικά ογκώδη εμπορεύματα ή αντικείμενα. Εάν από την άλλη, θέλετε να προστατεύσετε μία βιτρίνα με μικρά εμπορεύματα όπως ρoλόγια ή κοσμήματα, καλό είναι να προτιμήσετε έναν τύπο με πυκνότερο πλέγμα.
 • Είναι φθηνότερο και ελαφρύτερο ανά τετραγωνικό μέτρο κουρτίνας από τους άλλους τύπους δικτυωτών ρολών αλλά προσφέρει χαμηλότερη ασφάλεια από αυτούς.

 

Εξοπλισμός Ρολού


Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατήρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγότερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διάβρωση. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρώσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τον κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Διχτυωτών Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

INTERMATIC – πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.


Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Ασφάλεια Και Αισθητική
Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας INTERMATIC αποτελούν μία ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του σπιτιού, του εξοχικού ή του καταστήματός σας σε ότι αφορά πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα και άλλα ανοίγματα. Χάρη στην κατάσκευή τους από μασίφ γαλβανισμένες χαλύβδινες βέργες 12×12 mm είναι πρακτικά αδιάρρηκτα, εκτός εάν ο εισβολέας έχει απίστευτο χρόνο και ειδικά εργαλεία στη διάθεσή του. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους επιτρέπει την περιστροφή του μαζεμένου κάγκελου γύρω από τον άξονα στήριξής του (180o ), εξασφαλίζοντας το μέγιστο καθαρό άνοιγμα διέλευσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας INTERMATIC διαθέτουν ραουλόδρομο στο κάτω μέρος του ανοίγματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στο χειρισμό.

Εφαρμογή σε πόρτες και παράθυρα οικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων

Ποικιλία διαστάσεων σε πλάτος και ύψος (έως 4.4 m πλάτος x 2.5 m ύψος).

Δυνατότητα μεγαλύτερων διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας.

Τέσσερις τύποι κάγκελου ανάλογα με το πλάτος (μονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο και τετράφυλλο).

Κατασκευάζεται από συμπαγείς γαλβανισμένες (για αυξημένη αντοχή στον χρόνο) βέργες χάλυβα 12 x 12 mm.

Βάφεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας (50 χρώματα είναι άμεσα διαθέσιμα).

Οι βέργες συνδέονται με σφυρήλατους πύρους για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας με κλείδωμα πολλών σημείων.

Διαθέτει ραουλόδρομο για εύκολο χειρισμό του κάγκελου.

Ελάχιστες απαιτήσεις σε χώρο όταν το κάγκελο είναι μαζεμένο αφού έχει δυνατό- τητα περιστροφής 180o (παραγγελία).

Σταθεροποίηση με γάντζο συγκράτησης όταν είναι ανοικτό.

Ελεύθερη διέλευση χωρίς οδηγό να εμποδίζει στο πάτωμα (στην περιστροφή των 180o) .

 

   

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 180o

Εγκαθίσταται εύκολα σε οποιοδήποτε κούφωμα.

Πρακτικό και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.

Σταθεροποίηση με γάντζο συγκράτησης όταν είναι ανοικτό.

 

* Η Διάθεση Των Πτυσσόμενων Κάγκελων Πραγματοποιείται Με Ονομαστική Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).

NOVOFERM – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής με μόνωση.

Κατάλληλες Για Oικιακούς Kαι Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Σπαστή Γκαραζόπορτα Υψηλών Ποιοτικών Προδιαγραφών
Διπλού τοιχώματος πόρτα κατασκευασμένη από γαλβανιζέ ατσάλολαμαρίνα ηλεκτροστατικής βαφής, σε κατασκευή σάντουιτς κατάλληλη για μονά ή διπλά γκαράζ από 2.000mm έως 5.000mm πλάτος. Εξοπλισμένη με αρμούς που προστατεύουν το χώρο σας από υγρασία και σκόνη σε 12-μηνη βάση. (Σχέδιο: Ραμποτέ – ετοιμοπαράδοτη έως 5μ πλάτος & 5μ ύψος)

 

 

 

Σε Μεγάλη Ποικιλία Σχεδίων & Χρωμάτων
Η ISO 45 διατίθεται στα εξής σχέδια: Οριζόντιο Ραμποτέ, Μεγάλα Ενιαία Πάνελ, Μεγάλο Ραμποτέ και με Ταμπλάδες, σε όλα τα Χρώματα RAL. (Σχέδιο: Ταμπλαδωτή – ετοιμοπαράδοτη έως 3μ ΠΛ. & 2,5μ ΥΨ.)

 

 

 

Θερμομονωτική & Ηχομονωτική
Με 45 χιλιοστά παχύ στρώμα συμπιεσμένης πολιουρεθάνης παρέχει την απαραίτητη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Χάρις στην άκαμπτη και χαμη- λής παραμόρφωσης κατασκευή της η ISO 45 προσφέρει άριστη λειτουργία και αντοχή για πάρα πολλά χρόνια. (Σχέδιο: Μεγάλα εννιαία πάνελ  – κατόπιν παραγγελίας)

 

 

Εύκολη & Αθόρυβη Λειτουργία
Το ελατήριο της πόρτας είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό προστασίας ρήξης και στις δύο πλευρές και τα επιψευδαργυρωμένα ελατήρια στρέψης βαρέως τύπου επιτρέπουν την εύκολη λειτουργία της πόρτας ακόμα και με το χέρι. Ολόκληρη η κατασκευή συμμορφώνεται με τις πιο πρόσφατες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Πιστοποιητικό TUV DIN EN 13241) (Σχέδιο: Μεγάλο Ραμποτέ – κατόπιν παραγγελίας)

 

Υψηλή Αντισκωριακή Προστασία
Η ανθεκτική της επιφάνεια διατίθεται σε σχεδιαστική εμφάνιση woodgrain. Επίσης, η ISO 45 διατίθεται σε απλή λείας επιφανείας σχεδιαστική εμφάνιση. Το κάθε φύλο (πάνελ) της πόρτας είναι εξοπλισμένο με αντισκωριακή προστασία στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά. (Σχέδιο: Ραμποτέ σε χρώμα ξύλου – κατόπιν παραγγελίας)

 

Διατίθενται
Σε Όλα Τα Χρώματα RALΗ εξωτερική πλευρά της πόρτας διατίθεται σαν στάνταρτ σε λευκό χρώμα RAL 9016. Εναλλακτικά, διατίθεται σε σχεδόν όλες της αποχρώσεις RAL έναντι πρόσθετης χρέωσης. Η πόρτα τύπου ISO 45 σαν ένα σύστημα NovoPort με στάνταρντ αυτοματισμό προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου, λειτουργικότητα και αντοχή.

(Χρωματισμός σε RAL – κατόπιν παραγγελίας)

ISO 45 Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Για ιδιωτικά μονά ή διπλά γκαράζ από 2.000 mm έως 5.000 mm πλάτος
Διπλού τοιχώματος, θερμομονωμένη με 45 mm μονωτικό πυρήνα πολυουρεθάνης που δεν περιέχει FCKW

Θερμομόνωση (Κ 0,50 W / m2K (ίσο με περίπου 150 cm πάχος τοίχου από τούβλα ασβεστιακού πυριτίου)
Αντισκωριακή προστασία στην εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια σύμφωνα με το DIN EN 12604
Εξωτερική πλευρά: Γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα ηλεκτροστατικής βαφής, σε χρώμα ξύλου ή όμοιο προς λευκό RAL 9016 (λείας ή ανάγλυφης επιφάνειας)

Όψη Πανέλου Όψη Πανέλου Όψη Πανέλου Με

Με Ανάγλυφη Με Λεία Χρωματισμό Ξύλου

Επιφάνεια Επιφάνεια Επιφάνεια

Εσωτερική πλευρά: Επιψευδαργυρωμένη, σε χρώμα όμοιο προς υπόλευκο RAL 9002 (Τομή πανέλου με πολυουρεθάνη 45mm)
Πρωτοποριακή σχεδίαση συστήματος αποφυγής παγίδευσης δακτύλων ανάμεσα στα φύλλα – πάνελ novosafe με λάστιχο κατά μήκος των πάνελ.

FAAC 620 STD – Ιταλική ηλεκτροϋδραυλική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Διόδους Με Υψηλή (όχι όμως συνεχή) Κυκλοφορία Και Έχει Μεγάλη Ταχύτητα Λειτουργίας (Oil – Bath Pressure).

 

Ταχύτητα Και Ευελιξία
Η σειρά 620 std είναι γρήγορη και αξιόπιστη, με δυνατότητα να υποστηρίξει μέχρι 5 m μήκος κοντάρι. Το πρότυπο 620 με το καθήκον του κύκλου το 70% θα υποστηρίξει μια δέσμη 5m και κάτω φούστα κονταριού με μια ταχύτητα ανοίγματος / κλεισίματος 4 δευτερόλεπτα.

Μακροπρόθεσμη Αξιοπιστία
Η σειρά 620 std διαθέτει ενσωματωμένη υδραυλική αντλία, δύο έμβολα και ελικοειδές ελατήριο για αντιστάθμιση του βάρους του κονταριού, είναι επίσης εξοπλισμένη με ηλεκτρονική επιβράδυνση στο τέλος του ανοίγματος και κλεισίματος που παρέχει προστασία σε κοντάρι και μηχανισμό. Η σειρά 620 std είναι επίσης διαθέσιμη σε ανοξείδωτο χάλυβα για να προσφέρει υψηλότερη αντιδιαβρωτική προστασία σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η τεχνολογική χρήση υλικών όπως κοπή άκρων και θεραπείες όπως cataphoresisniploy και δοκιμασμένη υδραυλική τεχνολογία FAAC, συνδυάζονται για να εξασφαλίζετε μεγάλη διάρκεια ζωής. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, με ανεμι-στήρα, που ενεργοποιείται αυτόματα, μέσω αισθητήρα θερμοκρασίας, όποτε αυτό απαιτείται. Έχει δυνατότητα αποσύμπλεξης (με ειδικό κλειδί) για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης. Η αποσύμπλεξη γίνεται με το ειδικό FAAC τριγωνικό κλειδί και δεν απαιτείται να ανοιχτεί το κέλυφος του μηχανισμού (δείτε παρακάτω σχήμα).

 

Χτισμένο Στη Νοημοσύνη Για Αυξημένη Ευελιξία
Ο έλεγχος γίνεται με μικροεπεξεργαστή και Surface Mount τεχνολογία, το 624 BLD είναι ένας πλήρως προγραμματιζόμενος εγκέφαλος μπάρας, περιέχει 3 κουμπιά πργραμματισμού 2-ψηφίων που επιτρέπει τον καθορισμό των παραμέτρων για την επίτευξη της απαιτούμενης λογικής για τη λειτουργία. Ένας master / slave guration έχει προγραμματιστεί εργοστασιακά χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε πρόσθετη συσκευή.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 220 W

Απορροφώμενο Ρεύμα 1 Α

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120 °C

Ταχύτητα Παροχής Αντλίας 2 έως 3 L / λεπτό

Στροφές Κινητήρα 1.400 rpm

Τύπος Λίπανσης FAAC OIL XD 220

Ροπή Στρέψεως 400 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 3 έως 4,5 sec (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 125 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 5 m

Συντελεστής Προστασίας IP 55

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 360×1.080×170 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 90x25x5.000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

Βάρος 73 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 360×1.080×170 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 90x25x5.000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

 

 

NICE WIL 6 – Ιταλική ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μεγάλα Ανοίγματα Μεσαίας Ταχύτητας Λειτουργίας (Grease-Bath).

 

Έξυπνη και Αθόρυβη
Η μπάρα NICE-wil6 είναι σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας έως 6 m . Διαθέτει ηλεκτρομηχανικό μοτέρ 24 Vdc με ρυθμιζόμενη ταχύτητα για εντατική και αθόρυβη χρήση. Ενσωματωμένος βρίσκεται ο πίνακας ελέγχου 230 Vac, όπου μέσω αυτού ρυθμίζεται η ταχύτητα, η δύναμη και η επιβράδυνση του μοτέρ ηλεκτρονικά ( 5 δευτερόλεπτα ελάχιστος χρόνος ανοίγματος ). Μπορεί να αφαιρεθεί με την έξυπνη καλωδίωση που διαθέτει πραγματοποιώντας εύκολα τις ρυθμίσεις και τη συντήρηση που απαιτούνται.

Χειροκίνηση
Το σύστημα θα λειτουργήσει κατά τη διακοπή ρεύματος με τη χρήση του ειδικού NICE κλειδιού απασφάλισης του συστήματος.

Ποιότητα
Ο κεντρικός κορμός της μπάρας είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο ατσάλι, βαμμένο σε ποιότητα και χρώμα RAL 2004 (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ).

Ενσωματωμένη Λειτουργία Ασφαλείας “anti-crashing” στο άνοιγμα και στο κλείσιμο.

Εύκολη Τοποθέτηση καθώς ο μηχανισμός μπορεί άμεσα να μετατραπεί αριστερής ή δεξιάς τοποθέτησης.

Εύκολη Ισοστάθμιση
Με γραμμική ρύθμιση του ελατηρίου

 

 

Κοντάρι Αλουμινίου Βαμμένο
Με ενισχύσεις και λάστιχα κόκκινου χρώματος και με ειδικό σπαστό μηχανισμό για χώρους στάθμευσης με χαμηλό ύψος

Μεγάλη Σειρά Αξεσουάρ 

Για όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις

 

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό NICE κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 24 Vdc (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 180 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 8 Α

Τύπος Λίπανσης NICE GREASE

Ροπή Στρέψεως 220 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 5 sec minimum (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 145 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 6 m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 420 x 1050 x 290 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 54 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

NICE WIL 4 – Ιταλική ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μέτρια Ανοίγματα Μεσαίας Ταχύτητας Λειτουργίας (Grease – Bath).

 

Έξυπνη – Αθόρυβη
Η μπάρα NICE-wil4 είναι σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας έως 4 m . Διαθέτει ηλεκτρομηχανικό μοτέρ 24 Vdc με ρυθμιζόμενη ταχύτητα για εντατική και αθόρυβη χρήση. Ενσωματωμένος βρίσκεται ο πίνακας ελέγχου 230 Vac, όπου μέσω αυτού ρυθμίζεται η ταχύτητα, η δύναμη και η επιβράδυνση του μοτέρ ηλεκτρονικά ( 3,5 δευτερόλεπτα ελάχιστος χρόνος ανοί-γματος ). Μπορεί να αφαιρεθεί με την έξυπνη καλωδίωση που διαθέτει πραγματοποιώντας εύκολα τις ρυθμίσεις και τη συντήρηση που απαιτούνται.

Χειροκίνηση
Το σύστημα θα λειτουργήσει κατά τη διακοπή ρεύματος με τη χρήση του ειδικού NICE κλειδιού απασφάλισης του συστήματος.

Ποιότητα
Ο κεντρικός κορμός της μπάρας είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο ατσάλι, βαμμένο σε ποιότητα και χρώμα RAL 2004 (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ).

Ενσωματωμένη Λειτουργία Ασφαλείας  “anti-crashing” στο άνοιγμα και στο κλείσιμο.

Εύκολη Τοποθέτηση καθώς ο μηχανισμός μπορεί άμεσα να μετατραπεί αριστερής ή δεξιάς τοποθέτησης.

Εύκολη Ισοστάθμιση 

Με γραμμική ρύθμιση του ελατηρίου

Κοντάρι Αλουμινίου Βαμμένο 

Με ενισχύσεις και λάστιχα κόκκινου χρώματος και με ειδικό σπαστό μηχανισμό για

χώρους στάθμευσης με χαμηλό ύψος

Μεγάλη Σειρά Αξεσουάρ 

Για όλες τις απαιτήσεις

 

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό NICE κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 24 Vdc (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 100 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 5 Α

Θερμική Προστασία Κινητήρα -

Θερμοκρασία λειτουργίας -20C / +70 C

Τύπος Λίπανσης NICE GREASE

Ροπή Στρέψεως 150 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 3,5 sec minimum (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 145 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 4 m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 320 x 1000 x 290 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 46 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

NICE SIGNO 6 – Ιταλική ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη ΓιαΠολύ Μεγάλα Ανοίγματα Χαμηλής Ταχύτητας Λειτουργίας
(Grease-Bath).

 

Δύναμη Και Ταχύτητα
Με νέο κινητήρα 24 Vdc, δυνατός και αξιόπιστος, με κατανάλωση μέχρι 300 W και ροπή μέχρι 250 Nm. Δέχεται και κοντάρι 8,5 m! Πλήρες άνοιγμα 90 o σε 6 sec.

Πανέξυπνο
Με επιλογή συγχρονισμού δύο μηχανισμών σε ζευγάρι ακόμη και σε περίπτωση διαφορετικών τύπων ( π.χ. SIGNO 4 και SIGNO 6 ).

Μοναδικές Λειτουργίες
Η μπάρα μπορεί να κλείσει αμέσως μετά το πέρασμα του οχήματος.

Έχει 2 τύπους φωτοσήμανσης.

Αυτόματος έλεγχος ασφαλείας στην αρχή κάθε κίνησης.

Είσοδος για υποδοχή  τελευταίας γενιάς πιεζοηλεκτρικών.

Ενσωματωμένος μετρητής κινήσεων με δυνατότητα προγραμματισμού συντήρησης.

 

Βολικό
Με ανεξάρτητους χώρους για τα ηλεκτρονικά και τα μηχανικά μέρη, δίνοντας στον χρήστη εύκολη πρόσβαση στον πίνακα αυτοματισμού, ενώ το μπροστινό καπάκι παρέχει πρόσβαση στα μηχανικά μέρη.

 

Ιδανικό Για Έντονη Χρήση
Με νέους κινητήρες για συστήματα διαχείρισης κίνησης οχημάτων με πολύ συχνή διέλευση καθημερινά.

Έξυπνο
Η κίνηση αντιστρέφεται αυτόματα όταν έρθει σε επαφή με εμπόδιο ή αντικείμενο. Το πρόγραμμα λειτουργίας ελέγχει την έλλειψη ισοστάθμισης του ελατηρίου και διορθώνει οποιοδήποτε πρόβλημα για τον περιορισμό της συντήρησης και τον επηρεασμό από περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

 

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό NICE κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα.

 

Ασφάλεια
Με επιτάχυνση και επιβράδυνση στην αρχή και στο τέλος κάθε κίνησης καθώς και ρυθμιζόμενη δύναμη.

 

Εξελιγμένος Και Καλά Μελετημένος Ηλεκτρονικός Πίνακας

Με επαναστατικό σύστημα διαχείρισης δύναμης ταχύτητας και επιβράδυνσης.

Σύστημα κωδικοποίησης για την αποφυγή ρύθμισης τερματικών καθώς γίνεται ανα- γνώριση της κίνησης απλά με ένα πλήκτρο.

Μεγάλη σειρά αξεσουάρ 

Για όλες τις απαιτήσεις και γούστα

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 24 Vdc (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 300 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 12 Α

Θερμοκρασία Λειτουργίας -20 έως +50 oC

Ροπή Στρέψεως 250 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 5 sec minimum (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 145 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού 6 m και 8,5m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Τύπος Λίπανσης NICE GREASE

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 420×1.070×320 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7.000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 58 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

NICE SIGNO 4 – Ιταλική ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μικρά Ανοίγματα και Μεγάλης Ταχύτητας Λειτουργίας
(Grease-Bath).

 

Δύναμη Και Ταχύτητα
Με νέο κινητήρα 24Vdc, δυνατό και αξιόπιστο, με κατανάλωση μέχρι 250 W και ροπή μέχρι 130Nm. Πλήρες άνοιγμα 90 o σε μόνο 3 sec.

Πανέξυπνο
Με επιλογή συγχρονισμού δύο μηχανισμών σε ζευγάρι ακόμη και σε περίπτωση διαφορετικών τύπων ( π.χ SIGNO 3 και SIGNO 6 ).

Μοναδικές Λειτουργίες
Η μπάρα μπορεί να κλείσει αμέσως μετά το πέρασμα του οχήματος.

Έχει 2 τύπους φωτοσήμανσης.

Αυτόματος έλεγχος ασφαλείας στην αρχή κάθε κίνησης.

Είσοδος για υποδοχή  τελευταίας γενιάς πιεζοηλεκτρικών.

Ενσωματωμένος μετρητής κινήσεων με δυνατότητα προγραμματισμού συντήρησης.

 

Βολικό
Με ανεξάρτητους χώρους για τα ηλεκτρονικά και τα μηχανικά μέρη, δίνοντας στον χρήστη εύκολη πρόσβαση στον πίνακα αυτοματισμού, ενώ το μπροστινό καπάκι παρέχει πρόσβαση στα μηχανικά μέρη.

 

Ιδανικό Για Έντονη Χρήση
Το νέο μοτέρ 24 Vdc Signo, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντατικά για πολύ μεγάλα διαστήματα. Αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει ιδανικό για τον αυτοματισμό ιδιωτικών, δημοσίων και βιομηχανικών σταθμεύσεων, όπου υπάρχει συχνή διάβαση οχημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έξυπνο
Η κίνηση αντιστρέφεται αυτόματα όταν έρθει σε επαφή με εμπόδιο ή αντικείμενο. Το πρόγραμμα λειτουργίας ελέγχει την έλλειψη ισοστάθμισης του ελατηρίου και διορθώνει οποιοδήποτε πρόβλημα για τον περιορισμό της συντήρησης και τον επηρεασμό από περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

 

Ασφάλεια
Ο καινοτομικός πίνακας ελέγχου χρησιμοποιεί ένα επαναστατικό σύστημα διαχείρισης της δύναμης, της ταχύτητας, της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 επίπεδα στην αρχή και στο τέλος κάθε ελιγμού. Ο προγραμματισμός είναι διαισθητικός και τελείως αυτόματος με τη τεχνολογία Nice encoder: πατήστε απλά ένα πλήκτρο και το Signo θα αντιληφθεί τα όρια λειτουργίας. Με επι-άχυνση και επιβράδυνση στην αρχή και στο τέλος κάθε κίνησης καθώς και ρυθμιζόμενη δύναμη.

 

Εξελιγμένος Και Καλά Μελετημένος Ηλεκτρονικός Πίνακας
Με επαναστατικό σύστημα διαχείρισης δύναμης ταχύτητας και επιβράδυνσης, ίδιος πίνακας για όλα τα μοντέλα αναγνωρίζει και αποθηκεύει αυτόματα το τύπο του μοτέρ Signo στο οποίο εγκαθίσταται και έτσι δε χρειάζεται η πρώτη διαδικασία εγκατάστασης. Σήματα ένδειξης σωστής λειτουργίας του πίνακα ελέγχου και σωστής τροφοδοσίας. Αυτόματη διάγνωση κατά τη λειτουργία, με ευδιάκριτα οπτικά σήματα σύμφωνα με τον τύπο της δυσλειτουργίας.

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό NICE κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα.

Μεγάλη σειρά αξεσουάρ 

Για όλες τις απαιτήσεις και γούστα.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 24 Vdc (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 300 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 12 Α

Θερμοκρασία Λειτουργίας     -20÷+50 oC

Ροπή Στρέψεως 200 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 3 sec minimum (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 145 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 4 m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Τύπος Λίπανσης NICE GREASE

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 9006 (ασημί – γκρι)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 320×1.07 x320 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7.000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 58 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

NICE SIGNO 3 – Ιταλική ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μικρά Ανοίγματα και Μεγάλης Ταχύτητας Λειτουργίας
(Grease-Bath).

 

Δύναμη Και Ταχύτητα
Με νέο κινητήρα 24 Vdc, δυνατό και αξιόπιστο, με κατανάλωση μέχρι 250 W και ροπή μέχρι 130 Nm. Πλήρες άνοιγμα 90 o σε μόνο 1,8 sec.

Πανέξυπνο
Με επιλογή συγχρονισμού δύο μηχανισμών σε ζευγάρι ακόμη και σε περίπτωση διαφορετικών τύπων ( π.χ SIGNO 3 και SIGNO 6 ).

Μοναδικές Λειτουργίες
Η μπάρα μπορεί να κλείσει αμέσως μετά το πέρασμα του οχήματος.

Έχει 2 τύπους φωτοσήμανσης

Αυτόματος έλεγχος ασφαλείας στην αρχή κάθε κίνησης

Είσοδος για υποδοχή  τελευταίας γενιάς πιεζοηλεκτρικών

Ενσωματωμένος μετρητής κινήσεων με δυνατότητα προγραμματισμού συ- ντήρησης 

Βολικό
Με ανεξάρτητους χώρους για τα ηλεκτρονικά και τα μηχανικά μέρη, δίνοντας στον χρήστη εύκολη πρόσβαση στον πίνακα αυτοματισμού, ενώ το μπροστινό καπάκι παρέχει πρόσβαση στα μηχανικά μέρη.

 

Ιδανικό Για Έντονη Χρήση
Το νέο μοτέρ 24 Vdc Signo, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντατικά για πολύ μεγάλα διαστήματα. Αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει ιδανικό για τον αυτοματισμό ιδιωτικών, δημοσίων και βιομηχανικών σταθμεύσεων, όπου υπάρχει συχνή διάβαση οχημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έξυπνο
Η κίνηση αντιστρέφεται αυτόματα όταν έρθει σε επαφή με εμπόδιο ή αντικείμενο. Το πρόγραμμα λειτουργίας ελέγχει την έλλειψη ισοστάθμισης του ελατηρίου και διορθώνει οποιοδήποτε πρόβλημα για τον περιορισμό της συντήρησης και τον επη- ρεασμό από περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

 

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό NICE κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα.

 

Ασφάλεια
Ο καινοτομικός πίνακας ελέγχου χρησιμοποιεί ένα επαναστατικό σύστημα διαχείρισης της δύναμης, της ταχύτητας, της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 επίπεδα στην αρχή και στο τέλος κάθε ελιγμού. Ο προγραμματισμός είναι διαισθητικός και τελείως αυτόματος με τη τεχνολογία Nice encoder: πατήστε απλά ένα πλήκτρο και το Signo θα αντιληφθεί τα όρια λειτουργίας. Με επιτάχυνση και επιβράδυνση στην αρχή και στο τέλος κάθε κίνησης καθώς και ρυθμιζόμενη δύναμη.

 

Εξελιγμένος Και Καλά Μελετημένος Ηλεκτρονικός Πίνακας
Με επαναστατικό σύστημα διαχείρισης δύναμης ταχύτητας και επιβράδυνσης, ίδιος πίνακας για όλα τα μοντέλα αναγνωρίζει και αποθηκεύει αυτόματα το τύπο του μοτέρ Signo στο οποίο εγκαθίσταται και έτσι δε χρειάζεται η πρώτη διαδικασία εγκατάστασης. Σήματα ένδειξης σωστής λειτουργίας του πίνακα ελέγχου και σωστής τροφοδοσίας. Αυτόματη διάγνωση κατά τη λειτουργία, με ευδιάκριτα οπτικά σήματα σύμφωνα με τον τύπο της δυσλειτουργίας.

Μεγάλη σειρά αξεσουάρ 

Για όλες τις απαιτήσεις και γούστα.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 24 Vdc (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 250 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 10 Α

Θερμοκρασία Λειτουργίας -20 έως +50 oC

Ροπή Στρέψεως 130 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 1,8 sec minimum (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 145 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 3 m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Τύπος Λίπανσης NICE GREASE

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 9006 (ασημί – γκρι)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 320×1.070×320 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7.000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 50 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

FAAC 640 – Ιταλική ηλεκτροϋδραυλική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μεγάλα Πλάτη Συνεχούς Κυκλοφορίας Και Μεγάλης Ταχύ- τητας Λειτουργίας (Oil -Bath Pressure).

 

Διαθέτει ενσωματωμένη υδραυλική αντλία, δύο έμβολα και ελικοειδές ελατήριο για αντιστάθμιση του βάρους του κονταριού.

Όλος ο μηχανισμός και τα ηλεκτρονικά του φιλοξενούνται εντός του κελύφους της μπάρας.

Διαθέτει ρυθμιζόμενα τερματικά, στο εσωτερικό του κελύφους, για ακριβή ρύθμιση της ανοιχτής και κλειστής θέσης της μπάρας.

Διαθέτει μηχανισμό επιβραδυνόμενης κίνησης (φρένο) στα άκρα της διαδρομής του κονταριού (προς το τέλος του ανοίγματος/κλεισίματος). Τα ακριβή σημεία όπου ενεργοποιείται ο σχετικός διακόπτης και ξεκινά η επιβράδυνση κατά το άνοιγμα και κατά το κλείσιμο, ρυθμίζονται εύκολα με ειδικά ωστήρια.

Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, με ανεμιστήρα, που ενεργοποιείται αυτόματα, μέσω αισθητήρα θερμοκρασίας, όποτε αυτό απαιτείται.

Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου FAAC 624 BLD που παρέχει πλήθος επιλογών και ρυθμίσεων ενώ έχει εισόδους και εξόδους για μεγάλη ποικιλία περιφερειακών. Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου φιλοξενείται σε δικό του στεγανό κουτί, από ανθεκτικό πλαστικό ABS, εντός του κελύφους του μηχανισμού.

Ανθεκτικό αυτοφερόμενο ολομεταλλικό κέλυφος (το κουτί που φιλοξενεί το μηχανισμό), από χάλυβα με επεξεργασία ηλεκτροφόρησης, για μεγάλη αντοχή στη διάβρωση.

Η βαφή του κελύφους είναι ηλεκτροστατική πολυεστερικής πούδρας για επιπλέον προστασία από τη διάβρωση. Το χρώμα είναι έντονο RAL 2004 (πορτοκαλί), για πρόληψη συγκρούσεων.

Αθόρυβη υδραυλική αντλία τύπου gerotor (γραναζωτή αντλία πλανητικού τύπου).

Χυτή φλάντζα εγκατάστασης κονταριού.

Δεξαμενή ελαίου από ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης της δύναμης κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο, για προστασία αντισύνθλιψης, μέσω βαλβίδων παράκαμψης (by-pass valves).

Μη αντιστρεπτός μηχανισμός.
Όταν δεν είναι σε κίνηση, το κοντάρι δεν μπορεί να μετακινηθεί χειροκίνητα εάν πρώτα δεν γίνει αποσύμπλεξη με το ειδικό κλειδί. Αυτό ισχύει ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ασφαλίζει στην ανοικτή και την κλειστή θέση με υδραυλικό κλείδωμα.

Δυνατότητα αποσύμπλεξης (με ειδικό κλειδί) για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης. Η αποσύμπλεξη γίνεται με το ειδικό FAAC τριγωνικό κλειδί και δεν απαιτείται να ανοιχτεί το κέλυφος του μηχανισμού (δείτε παρακάτω σχήμα).

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 220 W

Απορροφώμενo Ρεύμα 1 Α

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120 °C

Ταχύτητα Παροχής Αντλίας 2 έως 3 L / λεπτό

Στροφές Κινητήρα 1.400 rpm

Τύπος Λίπανσης FAAC OIL XD 220

Ροπή Στρέψεως 400 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 4 έως 8 sec (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 160 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 7 m

Συντελεστής Προστασίας IP 55

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 390×1.080×200 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7.000 mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος 84 Kg

* Διάθεση Σε Stock.

 

 

1. Κοντάρι
2.
Τερματικό στοπ
3.
Μονάδα μετάδοσης κίνησης
4.
Ρυθμιζόμενη κάμα δεξιού τερματικού διακόπτη
5.
Ρυθμιζόμενη κάμα αριστερού τερματικού διακόπτη
6.
Βάση σχήματος τραμπάλας
7.
Αριστερός τερματικός διακόπτης
8.
Τάπα λαδιού
9.
Οπή εξαέρωσης αντλίας
10.
Πτερύγια ψύξης
11.
Οπή εξαέρωσης αριστερού πιστονιού
12.
Αριστερό πιστόνι έλξης
13.
Υδραυλική αντλία
14.
Σωλήνα τροφοδοσίας αριστερού πιστονιού
15.
Βαλβίδα παράκαμψης (by-pass) κλείσιματος
16.
Βαλβίδα παράκαμψης (by-pass) ανοίγματος
17.
Κορμός
18.
Αριστερή δίοδος καλωδιώσεων
19.
Άγκιστρο θεμελίωσης
20.
Βάση στήριξης
21.
Δεξιά δίοδος καλωδιώσεων
22.
Βίδα σύνδεσης γείωσης
23.
Σπιράλ καλωδίων
24.
Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
25.
Σωλήνα τροφοδοσίας δεξιού πιστονιού
26.
Μηχανισμός αποσύμπλεξης για χειροκίνηση
27.
Βάση ελατηρίου αντιστάθμισης στην περισσότερο συμπιεσμένη θέση: 460 mm
28.
Προστατευτικό πλέγμα για την εισαγωγή αέρα ψύξης
29.
Δεξιό πιστόνι έλξης
30.
Βάση ελατηρίου αντιστάθμισης στην λιγότερο συμπιεσμένη θέση: 400 mm
31.
Στήριγμα ελατηρίου αντιστάθμισης
32.
Ελατήριο αντιστάθμισης βάρους κονταριού
33.
Οπή εξαέρωσης δεξιού πιστονιού
34.
Δεξιός τερματικός διακόπτης
35.
Μηχανισμός ρύθμισης σκληρότητας ελατηρίου αντιστάθμισης
36.
Tερματικό στοπ
37.
Κλειδαριά
38.
Θυρίδα
39.
Προστατευτικό πλέγμα για την εισαγωγή αέρα ψύξης
40.
Ανεμιστήρας ψύξης

 

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 390×1.080×200 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 100x50x7.000 mm (ΠxΥxΒ)

FAAC 620 RAPID – Ιταλική ηλεκτροϋδραυλική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Συνεχή Κυκλοφορία Και Με Μεγάλη Ταχύτητα Λειτουργίας
(Oil – Bath Pressure).

 

Εφαρμογές Κυκλοφορίας
Μοντέλο 620 RAPID διατίθεται σε ταχείες και τυποποιημένες εκδόσεις, θα ανοίξει σε 2 δευτερόλεπτα για κοντάρι έως 4 μέτρα και είναι για συνεχή χρήση. Για κοντάρι 5 m ανοίγει σε 4,5 δευτερόλεπτα. Όλα αυτά επιτυχαίνονται με την διάθεση ενσωματωμένης υδραυλικής αντλίας με δύο έμβολα και ελικοειδές ελατήριο για αντιστάθμιση του βάρους του κονταριού. Διαθέτει επίσης μηχανισμό επιβραδυνόμενης κίνησης (φρένο) στα άκρα της διαδρομής του κονταριού (προς το τέλος του ανοίγματος/κλεισίματος). Τα ακριβή σημεία όπου ενεργοποιείται ο σχετικός διακόπτης και ξεκινά η επιβράδυνση κατά το άνοιγμα και κατά το κλείσιμο, ρυθμίζονται εύκολα με ειδικά ωστήρια. Τέλος έχει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, με ανεμιστήρα, που ενεργοποιείται αυτόματα, μέσω αισθητήρα θερμοκρασίας, όποτε αυτό απαιτείται.

Ευελιξία
Το 620 η σειρά είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά επιβράδυνση στο άνοιγμα και το κλείσιμο. Φούστα κονταριού είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερη ασφάλεια και το κοντάρι μπορεί να γίνει σπαστό για χρήση μέσα σε χαμηλούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων με ένα σύστημα μεντεσέδων κονταριού.

 

Τεχνολογία Αιχμής
Το 624 BLD έλεγχο του πλοίου έχει επιφάνεια mount τεχνολογίας με 2 ψηφίων και 3 κουμπιά προγραμματισμού. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των λειτουργικών παραμέτρων και επιτρέπει την επιλογή από ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης μιας λογικής προσαρμοσμένη λογική. Μια τυπική ρύθμιση είναι παρό- ντες για τη λειτουργία ένα ζευγάρι των εμποδίων που λειτουργούν ταυτόχρονα.

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό FAAC τριγωνικό κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα (δείτε παρακάτω σχήμα).

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 -60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 220 W

Απορροφώμενο Ρεύμα 1 Α

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120 °C

Ταχύτητα Παροχής Αντλίας 2 έως 3 L / λεπτό

Στροφές Κινητήρα 1.400 rpm

Τύπος Λίπανσης FAAC OIL XD 220

Ροπή Στρέψεως 400 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 3 έως 4,5 sec (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 125 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 5 m

Συντελεστής Προστασίας IP 55

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 360x1080x170 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 90x25x5.000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

Βάρος 73 Kg

 

* Διάθεση Σε Stock.

 

1. Κοντάρι
2.
Τερματικό στοπ
3.
Μονάδα μετάδοσης κίνησης
4.
Ρυθμιζόμενη κάμα δεξιού τερματικού διακόπτη
5.
Ρυθμιζόμενη κάμα αριστερούτερματικού διακόπτη
6.
Βάση σχήματος τραμπάλας
7.
Αριστερός τερματικός διακόπτης
8.
Τάπα λαδιού
9.
Οπή εξαέρωσης αντλίας
10.
Πτερύγια ψύξης
11.
Οπή εξαέρωσης αριστερού πιστονιού
12.
Αριστερό πιστόνι έλξης
13.
Υδραυλική αντλία
14.
Σωλήνα τροφοδοσίας αριστερού πιστονιού
15.
Βαλβίδα παράκαμψης (by-pass) κλεισίματος
16.
Βαλβίδα παράκαμψης (by-pass) ανοίγματος
17.
Κορμός
18.
Αριστερή δίοδος καλωδιώσεων
19.
Άγκιστρο θεμελίωσης
20.
Βάση στήριξης
21.
Δεξιά δίοδος καλωδιώσεων
22.
Βίδα σύνδεσης γείωσης
23.
Σπιράλ καλωδίων
24.
Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
25.
Σωλήνα τροφοδοσίας δεξιού πιστονιού
26.
Μηχανισμός αποσύμπλεξης για χειροκίνηση
27.
Βάση ελατηρίου αντιστάθμισης στην περισσότερο συμπιεσμένη θέση: 460 mm
28.
Προστατευτικό πλέγμα για την εισαγωγή αέρα ψύξης
29.
Δεξιό πιστόνι έλξης
30.
Βάση ελατηρίου αντιστάθμισης στην λιγότερο συμπιεσμένη θέση: 400 mm
31.
Στήριγμα ελατηρίου αντιστάθμισης
32.
Ελατήριο αντιστάθμισης βάρους κονταριού
33.
Οπή εξαέρωσης δεξιού πιστονιού
34.
Δεξιός τερματικός διακόπτης
35.
Μηχανισμός ρύθμισης σκληρότητας ελατηρίου αντιστάθμισης
36.
Tερματικό στοπ
37.
Κλειδαριά
38.
Θυρίδα
39.
Προστατευτικό πλέγμα για την εισαγωγή αέρα ψύξης
40.
Ανεμιστήρας ψύξης

 

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 360x1080x170 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κονταριού Μπάρας 90x25x5000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

 

FAAC 615 STD – Ιταλική ηλεκτροϋδραυλική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας.


Κατάλληλη Για Μεσαία Ανοίγματα Με Μέση Κυκλοφορία (Oil – Bath Pressure).

 

Ιδεώδης Για Μέση Κυκλοφορία
Η σειρά 615 έχει σχεδιαστεί ειδικά για μέση κυκλοφοριακή φόρτιση και διατίθεται επίσης με αρθρωτό κοντάρι για χαμηλές οροφές.

Πλήρης Ασφάλεια
Η σειρά 615 είναι ιδανική για τον έλεγχο μικρών και μεσαίων ιδιωτικών περιοχών, διαθέτει αντισυνθλιπτική διάταξη με υδραυλικό σύστημα ασφαλείας ώστε να παραμένει η μπάρα ανοιχτή ή κλειστή και με διάταξη χειροκίνητης απελευθέρωσης με κλειδί.

Μεγάλη Αξιοπιστία
Η χρησιμοποίηση προηγμένων υλικών και μεθόδων επεξεργασίας όπως η ηλεκτροφόρηση, σε συνδυασμό με τη δοκιμασμένη υδραυλική τεχνολογία, παρέχουν μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων.

 

Σχεδιασμένη Να Συνδυάζεται Με Διάφορα Άλλα Τεχνολογικά Αντικείμενα
Ο χώρος του μηχανισμού είναι σχεδιασμένος ώστε να περικλείει τόσο τον ηλεκτρικό μηχανισμό 615 MPS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σειρά αυτή καθώς και άλλου είδους εξοπλισμό της Faac. Η μπάρα 615 είναι σχεδιασμένη ώστε να συνδυάζεται με προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό όπως τον οριακό διακόπτη, τον Gatecoder καθώς και βαλβίδα κατά των βανδαλισμών. Η μπάρα Faac 615 είναι δυνατόν να μετατραπεί από δεξιόστροφη σε αριστερόστροφη.

Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του συστήματος το ειδικό FAAC τριγωνικό κλειδί αποσύμπλεξης θα ελευθερώσει την μπάρα (δείτε παρακάτω σχήμα).

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 230 Vac (+6% – 10%) 50 – 60 Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 220 W

Απορροφώμενη Ρεύμα 1 Α

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Θερμική Προστασία Κινητήρα 120 °C

Ταχύτητα Παροχής Αντλίας 1,5 L / λεπτό

Στροφές Κινητήρα 1.400 rpm

Τύπος Λίπανσης FAAC OIL XD 220

Ροπή Στρέψεως 400 Nm

Χρόνος Ανοίγματος 6 sec (90°)

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 90 κύκλους (άνοιγμα – κλείσιμο) / hour

Μέγιστο Μήκος Κονταριού μέχρι 5 m

Συντελεστής Προστασίας IP 44

Επεξεργασία Κορμού Μπάρας ηλεκτροφόρησης

Χρώμα Κορμού Μπάρας RAL – 2004 (Πορτοκαλί)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 280×1.015×140 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 90x25x5.000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

Βάρος 34 Kg

* Διάθεση Σε Stock.

 

1. Βάση στήριξης
2. Κορμός
3. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
4. Μηχανισμός αποσύμπλεξης για χειροκίνηση
5. Βαλβίδες παράκαμψης (by-pass) για ρύθμιση μέγιστης ροπής
6. Πιστόνι διπλής ενέργειας (έλξη-ώθηση)
7. Κοχλίας ρύθμισης τερματικού στοπ
8. Κοντάρι
9. Βάση σχήματος τραμπάλας
10. Τάπα λαδιού
11. Οπή εξαέρωσης αντλίας
12. Ελατήριο αντιστάθμισης βάρους κονταριού
13. Μηχανισμός ρύθμισης σκληρότητας ελατηρίου αντιστάθμισης
14. Υδραυλική αντλία
15. Τερματικοί μαγνητικοί αισθητήρες
16. Μαγνήτες τερματικών αισθητήρων

 

Διαστάσεις Κορμού Μπάρας 280x1015x140 mm (ΠxΥxΒ)

Διαστάσεις Κορμού Κονταριού 90x25x5000 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το λάστιχο

NOVOFERM VIVOPORT – Γερμανικός μηχανισμός για μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής.

Κατάλληλο Για Οικονομικές Οικιακές Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες.

 

Ιδανικό
Η εναλλακτική λύση NovoPort, της NOVOFERM είναι το σύστημα αυτόματης μονοκόμματης γκαραζόπορτας VivoPort, που δεν απαιτεί τοποθέτηση στο ταβάνι. Όλα αυτά σε τιμή πέρα από κάθε σύγκριση.

 

Περιγραφή
• Δεν απαιτείται επιπλέον χώρος καθ’ ύψος η ψευδοροφή στο γκαράζ
• Εύκολο στη τοποθέτηση
• Ιδανικό για χαμηλές πόρτες και ψηλοτάβανους χώρους
• Ο αυτοματισμός έρχεται συναρμολογημένος από το εργοστάσιο και δεν χρειάζεται συναρμολόγηση
• Επιπλέον μηχανικό κλείδωμα και sensor ασφαλείας για κάθε περίπτωση
• Στάνταρτ ξεκλείδωμα ασφαλείας

 

Αμποσύμπλεξη Μηχανισμού – Χειροκίνηση Πόρτας
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού περιστρέφουμε το ειδικό πόμολο και ταυτόχρονα τραβάμε την πόρτα για να την ανοίξουμε χειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πατάμε το τηλεκοντρόλ και η πόρτα θα κουμπώσει στο ειδικό βαγόνι κίνησης. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

 

Αξεσουάρ
Όλοι οι κινητήρες μπορούν να εξοπλιστούν με τα γνήσια αξεσουάρ NOVOFERM.

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΤΙΖΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Έλεγχος Ποιότητας
TUV tested, τηλεχειριστήριο εγκεκριμένο από τη Deutsche Telekom, CE σύμβολο Novoferm είναι πιστοποιημένη από DIN EN ISO.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac 50 – 60Hz +/- 5%

Τάση Λειτουργίας 24V dc

Δύναμη Ώσης – Έλξης 650 N

Απορροφώμενη Ισχύς 200 W (λειτουργίας)

Απορροφώμενη Ισχύς 4 W (αναμονής)

Απορροφώμενο ρεύμα 0,9 A

Φωτισμός 230 Vac 40 W max

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Τύπος Λίπανσης NOVOFERM GREASE

Συντελεστής Προστασίας ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 40% / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 17 cm / sec

Βάρος 3,9 Kg

(μέτρηση σύμφωνα με το RAL GZ 740), TUV-tested σύμφωνα με BGR 232 (ZH 1/494), σύμβολο CE, σύμβολο GS.

NOVOFERM NOVOPORT – Γερμανικός μηχανισμός για σπαστές γκαραζόπορτες οροφής.

 

Πιστοποιημένη Τέλεια Λύση
Με το σύστημα NovoPort, η γκαραζόπορτα και ο αυτοματισμός αποτελούν τη τέλεια λύση. Ο αυτοματισμός εφαρμόζεται στον άνω αριστερά ή δεξιά οδηγό και αθόρυβα μετακινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω πάνω στον οδοντωτό οδηγό χωρίς να μειώνει το ύψος του ανοίγματος. Οπως και με όλες τις πόρτες NOVOFERM και το σύστημα NovoPort πληρεί όλες τις διεθνείς νομοθεσίες ασφαλείας και έχει όλα τα σχετικά πιστοποιητικά. Το σύστημα NovoPort έχει περάσει τους ελέγχους του Technical Inspection Agency όσον αφορά τα πιο πρόσφατα Ευρωπαϊκά στάνταρντ.

 

Για Όλους Τους Τύπους
Τεχνικά, η πόρτα NovoPort προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας τέλειας ως προς τα στάνταρντ πόρτας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν λύσεις για κάθε πελάτη ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, μέσω της εκτενής σειράς σπαστών γκαραζοπορτών της Novoferm, που προσφέρει πολλούς τύπους πορτών και αυτοματισμών έτσι ώστε να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του πελάτη.

1

 

Τα επόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά παρέχουν υψηλού βαθμού ασφάλεια και χρηστικότητα
• Αντισκωριακή προστασία
• Αυτόματο κλείσιμο ασφαλείας της πόρτας
• Αθόρυβο μηχανισμό κίνησης
• Διπλό Κλείδωμα Πόρτας
• Γρήγορο ξεκλείδωμα στο στάνταρτ εξοπλισμό
• Ξεκλείδωμα σε περίπτωση ανάγκης

 

Αμποσύμπλεξη Μηχανισμού – Χειροκίνηση Πόρτας
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού τραβάμε το ειδικό σχοινί του μηχανισμού και ταυτόχρονα τραβάμε την πόρτα για να την ανοίξουμεχειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πατάμε το τηλεκοντρόλ και η πόρτα θα κουμπώσει στο ειδικό βαγόνι κίνησης. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

 

Αξεσουάρ
Όλοι οι κινητήρες μπορούν να εξοπλιστούν με τα γνήσια αξεσουάρ NOVOFERM.

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΤΙΖΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Έλεγχος Ποιότητας
TUV tested, τηλεχειριστήριο εγκεκριμένο από τη Deutsche Telekom, CE σύμβολο Novoferm είναι πιστοποιημένη από DIN EN ISO.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac 50 – 60Hz +/- 5%

Τάση Λειτουργίας 24 V dc

Δύναμη Ώσης – Έλξης 1.000 N

Απορροφώμενη Ισχύς 450 W (λειτουργίας)

Απορροφώμενη Ισχύς 7 W (αναμονής)

Απορροφώμενο ρεύμα 2 A

Φωτισμός 230 Vac 40 W max

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Τύπος Λίπανσης NOVOFERM GREASE

Συντελεστής Προστασίας ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 40% / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 22 cm / sec

Βάρος 6,7 Kg

(μέτρηση σύμφωνα με το RAL GZ 740), TUV-tested σύμφωνα με BGR 232 (ZH 1/494), σύμβολο CE, σύμβολο GS.

NOVOFERM NOVOMATIC 702 E – Γερμανικός μηχανισμός για όλες τις γκαραζόπορτες οροφής.

 

 

 

 

 

 

Περιγραφή
Σύστημα αυτοματισμού ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή, κατάλληλο για όλες τις πόρτες που απαιτούν σπρώξιμο με το χέρι για να έρθουν στη τελική τους θέση. Συστήνεται για τη σειρά μονοκόμματων γκαραζοπορτών Novoferm και τη σειρά σπαστών γκαραζοπορτών Novoferm πλάτους έως 5.000 mm ή (8 – 10m2 μέγιστη επιφάνεια πόρτας).

Πρακτικό Από Κάθε Γωνία
Το κεντρικό σώμα του Novomatic μπορεί να μετατραπεί από 90 ° ή 180 °, εάν απαιτείται. Αυτό εξοικονομεί μέχρι και 15 εκατοστά χώρο, όταν το βάθος εισαγωγής για παράδειγμα, μειώνεται λόγω της δομής υποστήριξης κάτω από την οροφή του γκαράζ.

 

Εύκολος Προγραμματισμός
Το Novomatic μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί με τρία κουμπιά και μια συνοπτική οθόνη 7 τμημάτων. Καμία ρύθμιση δεν μπορεί να αγνοηθεί κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, χάρη στο συστηματικό μενού πλοήγησης.Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η κατάσταση λειτουργίας είναι πάντα αναγνωρίσιμη μέσα από το διαφανές κάλυμμα.

 

Τρέχει Και Τρέχει…Αθόρυβα
Η εμαγιέ αλυσίδα σε ένα ζεστό γαλβανισμένο χάλυβα προφίλ εξασφαλίζει αθόρυβη και ομαλή λειτουργία και μακροπρόθεσμη αξιόπιστη λειτουργία του μηχανισμού. Με τα ειδικά λάστιχα τριβής του οδηγού της αλυσίδας, ο θόρυβος είναι σχεδόν μηδενικός.

Χαρακτηριστικά Εγκεφάλου-Δέκτη, Εξοπλισμός
Ψηφιακός δεκτης 433 MHz με τεχνολογία a.e.s. (δίκτυο υπολογιστών)
Οικονομικό κύκλωμα, κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση standby 4 W
Μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο
Αυτόματος περιορισμός ενέργειας μέσω δύο επεξεργαστών ασφαλείας
Ξεχωριστά ρυθμιζόμενο σημείο τερματισμού και προς τις δύο πλευρές
Stop cut-off by microprocessor-controlled path measurement with position control, running time limiter
Ενσωματωμένος φωτισμός με 40 W λάμπα
Ο χρόνος φωτισμού προγραμματίζεται από 60’’ σε 4’
Δυνατότητα για σύνδεση με εξωτερικό φωτισμό ή φωτισμό ασφαλείας μέχρι και 500 W, συσκευή ασφαλείας που ηλεκτρονικά αποτρέπει την παραβίαση της πόρτας
Προστασία από εγκλωβισμό με γρήγορο εσωτερικό ξεκλείδωμα.

Αμποσύμπλεξη Μηχανισμού – Χειροκίνηση Πόρτας
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού τραβάμε το ειδικό σχοινί του μηχανισμού και ταυτόχρονα τραβάμε την πόρτα για να την ανοίξουμε χειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πατάμε το τηλεκοντρόλ και η πόρτα θα κουμπώσει στο ειδικό βαγόνι κίνησης. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

Χαρακτηριστικά Τηλεχειριστηρίου
Πλήρες ψηφιακό τηλεχειριστήριο με τεχνολογία a.e.s. (δίκτυο υπολογιστών) με 2κάναλο πομπό χειρός (δεν παρεμβάλλεται – δεν ανιχνεύεται).

Αξεσουάρ
Όλοι οι κινητήρες μπορούν να εξοπλιστούν με τα γνήσια αξεσουάρ NOVOFERM

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΤΙΖΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Έλεγχος Ποιότητας
TUV tested, τηλεχειριστήριο εγκεκριμένο από τη Deutsche Telekom, CE σύμβολο Novoferm είναι πιστοποιημένη από DIN EN ISO.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac 50 – 60Hz +/- 5%

Τάση Λειτουργίας 24V dc

Δύναμη Ώσης – Έλξης 1.000 N

Απορροφώμενη Ισχύς 450 W (λειτουργίας)

Απορροφώμενη Ισχύς 7 W (αναμονής)

Απορροφώμενο ρεύμα 2 A

Φωτισμός 230 Vac 40 W max

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Τύπος Λίπανσης NOVOFERM GREASE

Συντελεστής Προστασίας ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 40% / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 22 cm / sec

Βάρος 6,7 Kg

(μέτρηση σύμφωνα με το RAL GZ 740), TUV-tested σύμφωνα με BGR 232 (ZH 1/494), σύμβολο CE, σύμβολο GS.

NOVOFERM NOVOMATIC 601 E – Γερμανικός μηχανισμός για όλες τις γκαραζόπορτες οροφής

 

Περιγραφή
Σύστημα αυτοματισμού ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή, κατάλληλο για όλες τις πόρτες που απαιτούν σπρώξιμο με το χέρι για να έρθουν στη τελική τους θέση. Συστήνεται για τη σειρά μονοκόμματων γκαραζοπορτών Novoferm και τη σειρά σπαστών γκαραζοπορτών Novoferm πλάτους έως 3.000 mm ή (6 – 8m2 μέγιστη επιφάνεια πόρτας).

Πρακτικό Από Κάθε Γωνία
Το κεντρικό σώμα του Novomatic μπορεί να μετατραπεί από 90 ° ή 180 °, εάν απαιτείται. Αυτό εξοικονομεί μέχρι και 15 εκατοστά χώρο, όταν το βάθος εισαγωγής για παράδειγμα, μειώνεται λόγω της δομής υποστήριξης κάτω από την οροφή του γκαράζ.

 

Εύκολος Προγραμματισμός
Το Novomatic μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί με τρία κουμπιά και μια συνοπτική οθόνη 7 τμημάτων. Καμία ρύθμιση δεν μπορεί να αγνοηθεί κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, χάρη στο συστηματικό μενού πλοήγησης.Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η κατάσταση λειτουργίας είναι πάντα αναγνωρίσιμη μέσα από το διαφανές κάλυμμα.

 

Τρέχει Και Τρέχει…Αθόρυβα
Η εμαγιέ αλυσίδα σε ένα ζεστό γαλβανισμένο χάλυβα προφίλ εξασφαλίζει αθόρυβη και ομαλή λειτουργία και μακροπρόθεσμη αξιόπιστη λειτουργία του μηχανισμού. Με τα ειδικά λάστιχα τριβής του οδηγού της αλυσίδας, ο θόρυβος είναι σχεδόν μηδενικός.

Χαρακτηριστικά Εγκεφάλου-Δέκτη, Εξοπλισμός
Ψηφιακός δεκτης 433 MHz με τεχνολογία a.e.s. (δίκτυο υπολογιστών)
Οικονομικό κύκλωμα, κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση standby 4 W
Μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο
Αυτόματος περιορισμός ενέργειας μέσω δύο επεξεργαστών ασφαλείας
Ξεχωριστά ρυθμιζόμενο σημείο τερματισμού και προς τις δύο πλευρές
Stop cut-off by microprocessor-controlled path measurement with position control running time limiter
Ενσωματωμένος φωτισμός με 40 W λάμπα
Ο χρόνος φωτισμού προγραμματίζεται από 60’’ σε 4’, δυνατότητα για σύνδεση με εξωτερικό φωτισμό ή φωτισμό ασφαλείας μέχρι και 500 W
Συσκευή ασφαλείας που ηλεκτρονικά αποτρέπει την παραβίαση της πόρτας
Προστασία από εγκλωβισμό με γρήγορο εσωτερικό ξεκλείδωμα.

Αμποσύμπλεξη Μηχανισμού – Χειροκίνηση Πόρτας
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού τραβάμε το ειδικό σχοινί του μηχανισμού και ταυτόχρονα τραβάμε την πόρτα για να την ανοίξουμε χειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πατάμε το τηλεκοντρόλ και η πόρτα θα κουμπώσει στο ειδικό βαγόνι κίνησης. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

 

Χαρακτηριστικά Τηλεχειριστηρίου
Πλήρες ψηφιακό τηλεχειριστήριο με τεχνολογία a.e.s. (δίκτυο υπολογιστών) με 2κάναλο πομπό χειρός (δεν παρεμβάλλεται – δεν ανιχνεύεται).

Αξεσουάρ
Όλοι οι κινητήρες μπορούν να εξοπλιστούν με τα γνήσια αξεσουάρ NOVOFERM

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΤΙΖΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Έλεγχος Ποιότητας
TUV tested, τηλεχειριστήριο εγκεκριμένο από τη Deutsche Telekom, CE σύμβολο Novoferm είναι πιστοποιημένη από DIN EN ISO.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 Vac 50 – 60 Hz +/- 5%

Τάση Λειτουργίας 24V dc

Δύναμη Ώσης – Έλξης 650 N

Απορροφώμενη Ισχύς 200 W (λειτουργίας)

Απορροφώμενη Ισχύς 4 W (αναμονής)

Απορροφώμενο ρεύμα 0,9 A

Φωτισμός 230 Vac 40 W max

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +55°C

Τύπος Λίπανσης NOVOFERM GREASE

Συντελεστής Προστασίας ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Μεγίστη Συχνότητα Χρήσης 40% / hour

Ταχύτητα Λειτουργίας 17 cm / sec

Βάρος 3,9 Kg

(μέτρηση σύμφωνα με το RAL GZ 740), TUV-tested σύμφωνα με BGR 232 (ZH 1/494), σύμβολο CE, σύμβολο GS.

HORMANN SUPRAMATIC – Γερμανικός μηχανισμός για όλες τις γκαραζόπορτες οροφής.

 

Κατάλληλοι Για Οικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Κατασκευάζονται Στη Γερμανία
Όλα τα εξαρτήματα των μηχανισμών κίνησης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την ίδια την Hormann. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας εργάζεται εντατικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη διαρκή βελτίωση και τελειοποίηση των υφιστάμενων. Έτσι δημιουργούνται οι πατέντες και πρωτοπορίες στην αγορά. Τεστ μεγάλης διαρκείας σε πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζουν ανθεκτικά προϊόντα σειράς σε ποιότητα Hormann.

 

 

 

Ελεγμένη Ασφάλεια
Οι μηχανισμοί κίνησης της Hormann ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές και τους κανονισμούς ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1 από ορκωτούς, ανεξάρτητους οργανισμούς. Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας Hormann σε συνδυασμό με τις σπαστές γκαραζόπορτες Hormann, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες του TUV NORD.

 

Άνετος Χειρισμός
Προκειμένου να μπορείτε να χειρίζεστε πάντοτε άνετα και απλά το μηχανισμό κίνησης για την γκαραζόπορτα, η Hormann σας προσφέρει για όλες τις περιπτώσεις τοποθέτησης τα κατάλληλα φορητά και σταθερά εξαρτήματα. Από μικρο-τηλεχειριστήρια μέχρι πληκτρολόγια κωδικού και συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Hormann σας εξασφαλίζει ένα πλήρες και συμβατό σύστημα: με μόνο ένα τηλεχειριστήριο μπορείτε να χειρίζεστε την γκαραζόπορτα της Hormann και το μηχανισμό κίνησης της αυλόπορτας.

 

SupraMatic – Ο Εξαιρετικά Γρήγορος Μηχανισμός Κίνησης Για Πρόσθετη Άνεση

SupraMatic E

Ισχύς έλξης και ώσης: 650 N
Στιγμιαίο φορτίο: 800 N
Ταχύτητα ανοίγματος: μέγ. 22 cm / s
Πλάτος πόρτας: έως 5.500 mm
Για έως και 25 κύκλους (άνοιγμα/κλείσιμο) πόρτας ημερησίως

SupraMatic P

Στάνταρ συμπερ. φωτοκυττάρου EL 101
Ισχύς έλξης και ώσης: 750 N
Στιγμιαίο φορτίο: 1.000 N
Ταχύτητα ανοίγματος: μέγ. 22 cm/s
Πλάτος πόρτας: έως 5.500 mm
Κατάλληλος για βαριές ξύλινες πόρτες και ανθρωποθυρίδες
Για έως και 50 κύκλους (άνοιγμα/κλείσιμο) πόρτας ημερησίως
Ρυθμιζόμενη ομαλή εκκίνηση και ομαλός τερματισμός, για προσεκτική και αθόρυβη κίνηση της πόρτας
Αυτόματη ασφάλιση της πόρτας, καθιστά την παραβίαση με λοστό πρακτικά αδύνατη
Αξιόπιστη αυτόματη διακοπή λειτουργίας, σταματάει την πόρτα αμέσως σε περίπτωση εμποδίων
Δεν χρειάζεται συντήρηση, οδοντωτός ιμάντας που τεντώνει αυτόματα (πατέντα της Hormann)
Στάνταρ με μικρό τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων (HSM4)*
Ενσωματωμένος ασύρματος δέκτης*
Ρυθμιζόμενος φωτισμός (1-5 λεπτά)
Εσωτερική απασφάλιση έκτακτης ανάγκης
Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση χάρη στο τέλεια προετοιμασμένο υλικό στερέωσης
Ταχύτερο άνοιγμα της πόρτας χάρη στην έως 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος στις σπαστές γκαραζόπορτες, μπαίνετε γρηγορότερα στο γκαράζ σας.
Ξεχωριστά ενεργοποιούμενος φωτισμός αλογόνου: μέσω του τηλεχειριστηρίου ή του προαιρετικού εσωτερικού διακόπτη IT 3b μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε ανεξάρτητα το φωτισμό του μηχανισμού κίνησης.
Πρόσθετο ύψος ανοίγματος: με το ξεχωριστά ρυθμιζόμενο δεύτερο ύψος ανοίγματος μπορείτε να αερίζετε το γκαράζ σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε πλήρως την πόρτα.

* εκτός του SupraMatic H

SupraMatic H

Ισχύς έλξης και ώσης: 1.000 N
Στιγμιαίο φορτίο: 1.200 N
Ταχύτητα ανοίγματος: μέγ. 22 cm/s
Πλάτος πόρτας: έως 5.500 mm SupraMatic για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των υπόγειων και κοινών γκαράζ
Για έως και 100 κύκλους (άνοιγμα/κλείσιμο) πόρτας ημερησίως
Ταχύτερο άνοιγμα της πόρτας Χάρη στην έως 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος στις σπαστές γκαραζόπορτες, μπαίνετε γρηγορότερα στο γκαράζ σας.
Ξεχωριστά ενεργοποιούμενος φωτισμός αλογόνου: μέσω του τηλεχειριστηρίου ή του προαιρετικού εσωτερικού διακόπτη IT 3b μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε ανεξάρτητα το φωτισμό του μηχανισμού κίνησης.
Πρόσθετο ύψος ανοίγματος: με το ξεχωριστά ρυθμιζόμενο δεύτερο ύψος ανοίγματος μπορείτε να αερίζετε το γκαράζ σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε πλήρως την πόρτα.
Κομψή εμφάνιση με το περίβλημα του μηχανισμού κίνησης να είναι κατασκευασμένο από ματ αλουμίνιο.

 

Αποσύμπλεξη - Χειροκίνηση Μηχανισμού
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού τραβάμε το ειδικό σχοινί του μηχανισμού για να ανοίξουμε την πόρτα χειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πιέζουμε το πράσινο κουμπί που βρίσκεται διπλά στο σχοινί και πατάμε το τηλεχειριστήριο. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

 

 

* Όλοι οι μηχανισμοί της σειράς είναι ετοιμοπαράδοτοι.

HORMANN PROMATIC – Γερμανικός μηχανισμός για όλες τις γκαραζόπορτες οροφής.

 

 

Κατάλληλοι Για Οικιακούς Και Ημι-Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Κατασκευάζονται Στη Γερμανία
Όλα τα εξαρτήματα των μηχανισμών κίνησης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την ίδια την Hormann. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας εργάζεται εντατικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη διαρκή βελτίωση και τελειοποίηση των υφιστάμενων. Έτσι δημιουργούνται οι πατέντες και πρωτοπορίες στην αγορά. Τεστ μεγάλης διαρκείας σε πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζουν ανθεκτικά προϊόντα σειράς σε ποιότητα Hormann.

 

Ελεγμένη Ασφάλεια
Οι μηχανισμοί κίνησης της Hormann ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές και τους κανονισμούς ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1 από ορκωτούς, ανεξάρτητους οργανισμούς. Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας Hormann σε συνδυασμό με τις σπαστές γκαραζόπορτες Hormann, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες του TUV NORD.

 

Άνετος Χειρισμός
Προκειμένου να μπορείτε να χειρίζεστε πάντοτε άνετα και απλά το μηχανισμό κίνησης για την γκαραζόπορτα, η Hormann σας προσφέρει για όλες τις περιπτώσεις τοποθέτησης τα κατάλληλα φορητά και σταθερά εξαρτήματα. Από μικρο-τηλεχειριστήρια μέχρι πληκτρολόγια κωδικού και συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Hormann σας εξασφαλίζει ένα πλήρες και συμβατό σύστημα: με μόνο ένα τηλεχειριστήριο μπορείτε να χειρίζεστε την γκαραζόπορτα της Hormann και το μηχανισμό κίνησης της αυλόπορτας.

 

 

ProMatic – οικονομική είσοδος στον κόσμο της Hormann

ProMatic

Ισχύς έλξης και ώσης: 500 N

Στιγμιαίο φορτίο: 650 N

Ταχύτητα ανοίγματος: μέγ. 14 cm/s

Πλάτος πόρτας: έως 5.500 mm (έως 10 m επιφάνεια πόρτας)

Για έως 12 κύκλους (άνοιγμα/κλείσιμο) πόρτας ημερησίως

 

ProMatic P

Ισχύς έλξης και ώσης: 600 N

Στιγμιαίο φορτίο: 750 N

Ταχύτητα ανοίγματος: μέγ. 14 cm / s

Πλάτος πόρτας: έως 5.500 mm (έως 11,5 mイ επιφάνεια πόρτας)

Κατάλληλος και για μεγαλύτερες πόρτες

Για έως και 20 κύκλους πόρτας (άνοιγμα/κλείσιμο) ημερησίως

Με Τη Δοκιμασμένη Τεχνολογία Της Hormann
• Ρυθμιζόμενη ομαλή εκκίνηση και ομαλός τερματισμός, για προσεκτική και αθόρυβη κίνηση της πόρτας
• Αυτόματη ασφάλιση της πόρτας, καθιστά την παραβίαση με λοστό πρακτικά αδύνατη
• Αξιόπιστη αυτόματη διακοπή λειτουργίας, σταματάει την πόρτα αμέσως σε περίπτωση εμποδίων
• Δεν χρειάζεται συντήρηση, οδοντωτός ιμάντας που τεντώνει αυτόματα (πατέντα της Hormann)
• Στάνταρ με μικρό τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων (HSM4)
• Ενσωματωμένος ασύρματος δέκτης
• Φωτισμός 2 λεπτών
• Εσωτερική απασφάλιση έκτακτης ανάγκης
• Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση χάρη στο τέλεια προετοιμασμένο υλικό στερέωσης

 

Αποσύμπλεξη - Χειροκίνηση Μηχανισμού
Σε περίπτωση διακοπής της τάσης τροφοδοσίας του μηχανισμού τραβάμε το ειδικό σχοινί του μηχανισμού για να ανοίξουμε την πόρτα χειροκίνητα. Για εμπλοκή του μηχανισμού πιέζουμε το πράσινο κουμπί που βρίσκεται διπλά στο σχοινί και πατάμε το τηλεχειριστήριο. Η πόρτα είναι έτοιμη και αυτόματη.

   

 

* Όλοι οι μηχανισμοί της σειράς είναι ετοιμοπαράδοτοι.

NOVOFERM – Γερμανικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής από μασίφ ξύλο.

 

Κατάλληλες Για Oικιακούς Χώρους Υψηλών Απαιτήσεων.

 

Σπαστή Γκαραζόπορτα Υψηλών Ποιοτικών Προδιαγραφών
Η σειρά σπαστών γκαραζοπορτών Novoferm κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο διατίθεται σε πέντε σχέδια: “London”, “Madrid”, “Paris”, “Amsterdam”, “Rome”. Όλες οι ξύλινες σπαστές πόρτες γκαράζ διατίθενται και σαν NovoPort συστήματα γκαραζοπορτών με αυτοματισμό στο στάνταρτ εξοπλισμό προσφέροντας υψηλού επιπέ- δου ασφάλεια, λειτουργικότητα και αντοχή.

Υψηλή Προστασία
Οι ξύλινες πόρτες γκαράζ κατασκευάζονται από κολλημένες πλάκες πολλαπλών στρώσεων ανθεκτικές σε νερό όπως αυτές χρησιμοποιούνται και κατά την ναυπήγηση σκαφών, Σκανδιναβική ερυθρελάτη 3 στρώσεων ή Okoume 5 στρώσεων. Για την επαρκή προστασία τους από τα καιρικά φαινόμενα είναι απολύτως απαραίτητο μία επεξεργασία της εξωτερικής πλευράς της επιφάνειας των φύλλων της πόρτας πριν από την τοποθέτηση.

Design
Τα σχέδια “London” και “Madrid” διατίθενται με μαύρο εξωτερικό χερούλι στο στάνταρντ εξοπλισμό. Στα σχέδια “Paris”, “Amsterdam” και “Rome” υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του χερουλιού σε οποιαδήποτε θέση της πόρτας (π.χ. δεξιά, στη μέση, αριστερά).

Λειτουργικότητα
Υπάρχουν πλαϊνές πόρτες που μπορούν να ανοίγουν προς τα μέσα, προς τα έξω, αριστερά και δεξιά. Οι έτοιμες προς τοποθέτηση πόρτες αποτελούνται από τη κάσα και το φύλλο πόρτας κατασκευασμένο από ορθογώνιο χαλύβδινο πλαίσιο πάνω στο οποίο τοποθετούνται τα ξύλινα πάνελ. Στο στάνταρτ εξοπλισμό της πόρτας συμπεριλαμβάνονται: ένα σετ στρογγυλής λαβής και κλειδαριά ασφαλείας. Το ύψος της λαβής είναι μεταξύ 830 και 1.050 mm πάνω από το πάτωμα. Η ευθυγράμμιση μεταξύ της κύριας και πλαϊνής πόρτας ποικίλει χωρίς όμως να επηρεάζεται οπτικά η συνολική εικόνα και καλαισθησία.

Με Μεράκι
Παρ’ όλα τα μοντέρνα μηχανικά βοηθήματα, οι ξύλινες σπαστές πόρτες παραμένουν έργα χειροτεχνίας. Γι’ αυτό το λόγο καμία δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες. Κάθε μέρος της πόρτας κατασκευασμένο από εκλεκτό ξύλο συνδέεται με επαγγελματισμό έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία μοναδική πόρτα.

Πρόκληση
Εάν κάποια από τις ξύλινες πόρτες Novoferm δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, η σπαστή πόρτα “Berlin” σας προσφέρει μια πρόκληση. Με τη “Berlin” μπορείτε μόνοι σας ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού να σχεδιάσετε μία γκαραζόπορτα εντελώς στα μέτρα σας. Το σχέδιο μπορεί να είναι ένα τοπίο, ένα παλιομοδίτικο σχέδιο, μονόγραμμα και με τη πόρτα “Berlin” (σχεδόν) όλα είναι πιθανά!

 

* Όλες οι πόρτες της σειράς από μασίφ ξύλο διατίθενται με παραγγελία.

HORMANN – Γερμανικές σπαστές γκαραζόπορτες ορόφης από μασίφ ξύλο.

HORMANN – wood / Γερμανικές Σπαστές Γκαραζόπορτες Οροφής Από Μασίφ Ξύλο Ποιότητας.

Κατάλληλες ΓιαOικιακούς Χώρους Υψηλών Απαιτήσεων.

Φυσική γοητεία
Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν το ξύλο. Η Hörmann ανταποκρίνεται σε αυτήν την προτίμηση: πόρτες από μασίφ ξύλο με ραμποτέ ή ταμπλάδες υπογραμμίζουν την ευχάριστη νότα της φυσικής κατοικίας. Πλάτος 5.000 Ύψος 3.000 .
Φυσικά με την άνεση και την ασφάλεια της Hörmann!

Πεύκο Ή Hemlock
Το σκανδιναβικό πεύκο είναι ένα ανοιχτόχρωμο ξύλο κωνοφόρου με κατά το πλείστον ευθύγραμμα νερά. Οφθαλμοί, μεμονωμένες κουκίδες ρητίνης, σπείρες και τα καφέ – κίτρινα κλαδιά είναι απολύτως φυσιολογικά.
Το Hemlock είναι ένα γκριζωπό άσπρο έως ελαφρό καφεκίτρινο μαλακό ξύλο με δεσπόζοντα ίσια νερά, με καφέ ρίγες κατά μήκος των νερών και με θύλακες φλοιού.

Προστασία Και Ομορφιά
Για την προστασία του από τα παράσιτα και τους μύκητες, το ξύλο έχει εμποτιστεί στο εργοστάσιο με προστατευτικό υλικό. Θα πρέπει όμως να εφαρμόσετε απαραιτήτως ένα προστατευτικό βερνίκι βαφής για να διατηρήσει η πόρτα σας την καλή της εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design
Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία ανάλογα το στυλ πόρτας που έχετε διαλέξει. Ένα κομψό πόμολο προσδίδει αξία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ακολουθούν 10
σχέδια με τις ανάλογες εκδόσεις, που σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Όλες οι πόρτες της σειράς από μασίφ ξύλο διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.

HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής με μόνωση.


Κατάλληλες Για Οικιακούς Χώρους.

 

 

 

 

 

 

 

Όλα Από Μία Εταιρεία Χωρίς Κανέναν Συμβιβασμό Στην Ποιότητα
Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε γκαραζόπορτα Berry της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών. Η αξιόπιστη μονοκόμματη γκαραζόπορτα Berry ανοίγει προς τα έξω, πριν από την ακινητοποίησή της κάτω από την οροφή του γκαράζ σας. Πάνω από 20 σχέδια πορτών σε χάλυβα και ξύλο σας χαρίζουν ελευθερία στην αισθητική διαμόρφωση. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Made In Germany
Η Hörmann σχεδιάζει και παράγει η ίδια όλα τα εξαρτήματα για τις γκαραζόπορτες και τους μηχανισμούς κίνησης. Οι υψηλά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας εργάζονται εντατικά για τη δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και για τη διαρκή εξέλιξη και την τελειοποίηση των υπαρχόντων. Αυτός είναι ο λόγος που η Hörmann κατέχει πολλές πατέντες και αποκλειστικότητες στην αγορά. Tα τεστ μεγάλης διάρκειας σε πραγματικές συνθήκες διασφαλίζουν τη διάθεση στην αγορά δοκιμασμένων τυποποιημένων προϊόντων με την ποιότητα Hörmann.

Πιστοποιημένη Επώνυμη Ποιότητα
Οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί Hörmann είναι προσαρμοσμένα επακριβώς μεταξύ τους, ενώ η ασφάλειά τους έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους, αναγνωρισμένους οργανισμούς. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1.

Περιβαλλοντική Συνείδηση
Η υπεύθυνη διαχείριση πόρων και η αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν από καιρό προτεραιότητα της Hörmann. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοένα και πιο εξελιγμένες διαδικασίες περιβαλλοντικής προστασίας μειώθηκε δραστικά η κατανάλωση ενέργειας κατά την παραγωγή. Η Hörmann θα ακολουθήσει με συνέπεια το δρόμο αυτόν και στο μέλλον.

 

Ανθρωποθυρίδα Χωρίς Κατώφλι
Οι ανθρωποθυρίδες είναι πολύ πρακτικές. Μπορείτε να βγάλετε εύκολα και γρήγορα από το γκαράζ συσκευές, ποδήλατα κτλ. χωρίς να ανοίξετε όλη την γκαραζόπορτα. Και για να μην χρειαστεί να σηκώσετε το καρότσι ή το ποδήλατο, σας προσφέρουμε ανθρωποθυρίδες Hörmann χωρίς κατώφλι. Το εξαιρετικά επίπεδο κατώφλι ανοξείδωτου χάλυβα της Hörmann, το οποίο στο κέντρο έχει ύψος 10 mm και στις άκρες μόνο 5 mm, μειώνει τον κίνδυνο να σκοντάψει κανείς και διευκολύνει τη διέλευση με τροχούς.

 

 

 

 

 

 

Μακρόχρονη Προστασία Για Αντοχή Σε Όλους Τους Καιρούς
Το ανθεκτικό υλικό της πλαστικής βάσης ύψους 4 cm προστατεύει μακροπρόθεσμα την γκαραζόπορτά σας από πιθανή διάβρωση και από τη μόνιμη υγρασία, κάτι που δεν προσφέρουν οι λύσεις του ανταγωνισμού. Η πλαστική βάση περικλείει το μέρος της κάσας που απειλείται από τη σκουριά εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματική μακρόχρονη προστασία. Οπτικά, η βάση της κάσας δένει αρμονικά με το λάστιχο στεγανοποίησης κάτω μέρους.

 

Απόλυτη Σφράγιση – Περιμετρική Στεγανοποίηση
Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann εξοπλίζονται και στις τέσσερις πλευρές με εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης, τα οποία προστατεύουν το γκαράζ από τον άνεμο και τη βροχή. Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου. Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

Μεγάλη Αντοχή Στις Γρατσουνιές
Τα τζάμια DURATEC για γκαραζόπορτες Hörmann είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στα γδαρσίματα και προσφέρουν ακόμη και μετά από πολλαπλούς καθαρισμούς και μεγάλη καταπόνηση μοναδική ορατότητα.

Καλύτερη Αντιδιαρρηκτική Προστασία
Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Ακολουθούν 6 σχέδια με τις ανάλογες εκδόσεις, που σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα τα χαλύβδινα σχέδια με ταμπλάδες υποδιαιρούνται τέλεια με σταθερά ίσες αποστάσεις από ταμπλά σε ταμπλά και από τα άκρα. Αυτό θα πει αποκλειστικότητα, μόνο από την Hörmann.

 

* Οι Περισσότερες Πόρτες Της Σειράς Διατίθενται Σε Stock.

NOVOFERM – Γερμανικές μεταλλικές μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής χωρίς μόνωση.

Κατάλληλες Για Oικιακούς Kαι Ημι-Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Η κλασσική Μονοκόμματη Γκαραζόπορτα!
Όλες οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας ηλεκτροστατικής βαφής. Αυτοματοποιούνται με τριπλή σειρά μηχανισμών υψηλής τεχνολογίας. Κατάλληλες από 2.250mm έως 3.100mm πλάτος.

 

 

Εύκολη & Αθόρυβη Λειτουργία
Τα ελατήρια της πόρτας είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό προστασίας ρήξης και στις δύο πλευρές και τα γαλβανισμένα ελατήρια βαρέως τύπου επιτρέπουν την εύκολη λειτουργία της πόρτας ακόμα και με το χέρι. Ολόκληρη η κατασκευή συμμορφώνεται με τις πιο πρόσφατες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Πιστοποιητικό TUV DIN EN 13241)

 

Αντισκουριακή Προστασία
Το κάθε φύλο (πάνελ) της πόρτας είναι εξοπλισμένο με αντισκουριακή προστασία (σύμφωνα με το DIN EN 12604), ύστερα από υψηλής τεχνολογίας κατεργασία στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά του. Την ίδια κατεργασία έχουν δεχτεί και όλα τα παρελκόμενα τμήματα της πόρτας.

 

Με Πόρτα Πεζών πάνω Στη Γκαραζόπορτα
Μπορεί να δεχτεί εργοστασιακά πόρτα πεζών για να είσοδο – έξοδο πεζών χωρίς να ενεργοποιούμε το όλο σύστημα της πόρτας. Τέλος, μπορούμε να προσαρμόσουμε πόρτα πεζών δίπλα από ένα απλό σύστημα με τα ίδια οπτικά χαρακτηριστικά. (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

 

Διατίθενται Σε Όλα Τα Χρώματα RAL
Η εξωτερική πλευρά της πόρτας διατίθεται σαν στάνταρτ σε λευκό χρώμα RAL 9016. Εναλλακτικά, διατίθεται σε σχεδόν όλες της αποχρώσεις RAL έναντι πρόσθετης χρέωσης.

HORMANN – Γερμανικές μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής από μασίφ ξύλο.


 

Κατάλληλες Για Oικιακούς Χώρους Υψηλών Απαιτήσεων.

 

Η Ομορφιά Της Φύσης
Αν το ξύλο χαρακτηρίζει την εμφάνιση του σπιτιού σας, τότε η επιλογή μιας γκαραζόπορτας από μασίφ ξύλο είναι εύλογη. Η Hörmann σας προσφέρει μία γκάμα από δώδεκα διαφορετικά σχέδια, με κάθετες, οριζόντιες ή διαγώνιες σανίδες, ή σε σχήμα ρόμβου. Για τις γκαραζόπορτες Softline χρησιμοποιούμε μόνο καλά επιλεγμένα, άψογα προφίλ ξύλου από σκανδιναβικό πεύκο και έλατο Αμερικής Hemlock, τα οποία είναι αποτελεσματικά προστατευμένα ενάντια στα παράσιτα ξύλων και τους μύκητες χάρη στην επικάλυψή τους με προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού.

Πεύκο Ή Hemlock
Το σκανδιναβικό πεύκο είναι ένα ανοιχτόχρωμο ξύλο κωνοφόρου με κατά το πλείστον ευθύγραμμα νερά. Οφθαλμοί, μεμονωμένες κουκίδες ρητίνης, σπείρες και τα καφεκίτρινα κλαδιά είναι απολύτως φυσιολογικά. Το Hemlock είναι ένα γκριζωπό άσπρο έως ελαφρό καφεκίτρινο μαλακό ξύλο με δεσπόζοντα ίσια νερά, με καφέ ρίγες κατά μήκος των νερών και με θύλακες φλοιού.

Προστασία Και Ομορφιά
Για την προστασία του από τα παράσιτα και τους μύκητες, το ξύλο έχει εμποτιστεί στο εργοστάσιο με προστατευτικό υλικό. Θα πρέπει όμως να εφαρμόσετε απαραιτήτως ένα προστατευτικό βερνίκι βαφής για να διατηρήσει η πόρτα σας την καλή της εμφάνιση.

 

Design
Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία ανάλογα το στυλ πόρτας που έχετε διαλέξει. Ένα κομψό πόμολο προσδίδει αξία!

 

Ακολουθούν 12 σχέδια ξύλου, 6 σχέδια Σκανδιναβικό Πεύκο ή Έλατο Hemlock Αμερικής σε φυσική απόχρωση ξύλου. Σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι!

Ξύλινες πόρτες με σχεδιασμό απαλών γραμμών
Όλα τα σχέδια (εκτός από το 936 basic) διατίθενται τυπικά με την αποκλειστική επένδυση ξύλου στο φύλλο πόρτας και την κάσα. Κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να παραλάβετε την κάσα και χωρίς την επένδυση ξύλου. Στρογγυλοποιημένα προφίλ Softline για καλύτερη εμφάνιση. Όλα τα προφίλ ξύλου (120 x 14 mm) έχουν ελαφρά στρογγυλεμένες ακμές, συμβάλλοντας έτσι σε ένα ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα (όχι για το σχέδιο 936 basic). Όλα τα σχέδια παραδίδονται σε δύο είδη ξύλου.

 

 

Ξύλινες Πόρτες Σε 6 Χρωματικές Αποχρώσεις
Η σατινέ-ματ επιφάνεια των φύλλων της πόρτας από μασίφ ξύλο έχει περαστεί με 3 στρώσεις χρώματος και συνεπώς είναι απόλυτα προστατευμένη από το φως και τις καιρικές συνθήκες (όχι στο σχέδιο 936 basic). Τo πλαίσιo της πόρτας είναι ασταρωμένo με πoλυεστερική βαφή πoύδρας: λευκή για τις λευκές και τις χρωματιστές πόρτες και καφέ terra για τις γκαραζόπορτες με συντηρητικό ξύλου.

Οι χρωματιστές ξύλινες πόρτες είναι διαθέσιμες σε πλάτος έως 3.000 mm και ύψος 2.500 mm.

 

 

 

 


 

 

 

 

* Όλες Οι Πόρτες Της Σειράς Από Μασίφ Ξύλο Διατίθενται Με Παραγγελία.

HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής χωρίς μόνωση.

 


Κατάλληλες Για Οικιακούς Χώρους.

 

Όλα Από Μία Εταιρεία Χωρίς Κανέναν Συμβιβασμό Στην Ποιότητα
Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε γκαραζόπορτα Berry της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών. Η αξιόπιστη μονοκόμματη γκαραζόπορτα Berry ανοίγει προς τα έξω, πριν από την ακινητοποίησή της κάτω από την οροφή του γκαράζ σας. Πάνω από 20 σχέδια πορτών σε χάλυβα και ξύλο σας χαρίζουν ελευθερία στην αισθητική διαμόρφωση. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Made In Germany
Η Hörmann σχεδιάζει και παράγει η ίδια όλα τα εξαρτήματα για τις γκαραζόπορτες και τους μηχανισμούς κίνησης. Οι υψηλά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας εργάζονται εντατικά για τη δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και για τη διαρκή εξέλιξη και την τελειοποίηση των υπαρχόντων. Αυτός είναι ο λόγος που η Hörmann κατέχει πολλές πατέντες και αποκλειστικότητες στην αγορά. Tα τεστ μεγάλης διάρκειας σε πραγματικές συνθήκες διασφαλίζουν τη διάθεση στην αγορά δοκιμασμένων τυποποιημένων προϊόντων με την ποιότητα Hörmann.

Πιστοποιημένη Επώνυμη Ποιότητα
Οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί Hörmann είναι προσαρμοσμένα επακριβώς μεταξύ τους, ενώ η ασφάλειά τους έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους, αναγνωρισμένους οργανισμούς. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1.

 

 

Περιβαλλοντική Συνείδηση
Η υπεύθυνη διαχείριση πόρων και η αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν από καιρό προτεραιότητα της Hörmann. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοένα και πιο εξελιγμένες διαδικασίες περιβαλλοντικής προστασίας μειώθηκε δραστικά η κατανάλωση ενέργειας κατά την παραγωγή. Η Hörmann θα ακολουθήσει με συνέπεια το δρόμο αυτόν και στο μέλλον.

 

Ασφάλεια
Υπόδειγμα εξοπλισμού υψηλής ασφάλειας της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Berry είναι τα εύκαμπτα προστατευτικά καλύμματα πάνω από τους βραχίονες των μοχλών. Καλύπτουν πλήρως την επικίνδυνη περιοχή, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πιασίματος ή τραυματισμού. Τόσο υψηλά στάνταρ ασφάλειας θα βρείτε μόνο στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες Hörmann.

 

 

Πολλαπλή Ασφάλεια
Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων αποκλείει το ενδεχόμενο πτώσης της πόρτας. Στην σπάνια περίπτωση που σπάσει κάποιο από τα ελατήρια, η πόρτα συγκρατείται από όλα τα υπόλοιπα, άθικτα ελατήρια. Μάλιστα η απόσταση μεταξύ των περιελίξεων των ελατηρίων είναι τόσο ελάχιστη που είναι πρακτικά αδύνατο να χωρέσουν ανάμεσα ακόμη και παιδικά δάκτυλα.

 

 

Απόλυτη Σφράγιση
Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

 

 

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία
Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

 

 

Ακολουθούν 12 σχέδια με τις ανάλογες εκδόσεις, που σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

 

Επιφάνειες Decograin Με Αναπαράσταση Φυσικών Νερών Ξύλου.
Η ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία επικάλυψη με πλαστική μεμβράνη στην εξωτερική πλευρά του χαλύβδινου φύλλου με τη φυσική απομίμηση ξύλου προστατεύει την πόρτα και δεν χρειάζεται βαφή. Επιφάνειες Decograin είναι διαθέσιμες μόνο για τα σχέδια: 971, 973, 975, 977, 984 και 985 που ακολουθούν.

 

 

 

 

Σχέδιο 902
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται ανθρωποθυρίδα και πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 968
Πλάτος πόρτας έως 2.750 mm.

 

 

 

 

 


Σχέδιο 984

Χαλύβδινα κάθετα πάνελ, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 985
Χαλύβδινα οριζόντια πάνελ, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 941
Χαλύβδινη ραμποτέ με διάζωμα, πλάτος πόρτας 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 957
Χαλύβδινη ραμποτέ με κεντρικά ή πλευρικά προφίλ, πλάτος πόρτας 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 990
Χαλύβδινη ραμποτέ ψαροκόκαλο, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 914
Χαλύβδινη ραμποτέ με ανοίγματα αερισμού, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, ιδανική για υπόγεια ή κοινά γκαράζ

 

Υψηλής Ποιότητας Αστάρωμα Με Πολυεστερική Βαφή Πούδρας
Τα γαλβανισμένα φύλλα της πόρτας προστατεύονται μέχρι τις ακμές τους από τις καιρικές συνθήκες και τη σκουριά. Έτσι η πόρτα σας διατηρείται σε άψογη κατάσταση για περισσότερο χρόνο.

 

 

 

 

Σχέδιο 971
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 


Σ
χέδιο 975
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 977
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 979
Πλάτος πόρτας έως 2.625 mm.

 

Περισσότερα Προφίλ, Περισσότερη Ομορφιά
Τα νέα σχέδια ταμπλάδων διαθέτουν ακόμη πιο έντονα προφίλ.

NOVOFERM – Γερμανικές μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής από μασίφ ξύλο.

novofermDL / Γερμανικές Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Οροφής Από Μασίφ Ξύλο Α΄ Ποιότητας.

Κατάλληλες Για Oικιακούς Χώρους Υψηλών Απαιτήσεων.

 

Η Κλασσική Μονοκόμματη Γκαραζόπορτα Και Από Μασίφ Ξύλο!

Η σειρά μονοκομματων γκαραζοπορτών Novoferm κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο διατίθεται σε πέντε σχέδια: “ Leipzig / Munich”, “Nuremberg”, “Halle / Kempten”, “Schwerin / Stuttgart”, “Rostock / Augsburg”. Όλες οι ξύλινες μονοκόμματες πόρτες γκαράζ διατίθενται και σαν VivoPort γκαραζοπορτών με αυτοματισμό στο στάνταρτ εξοπλισμό προσφέροντας υψηλού επιπέδου ασφάλεια, λειτουργικότητα και αντοχή.

 

 

Σχέδιο: Leizig/Munich, Με Κάθετες Ραβδώσεις
Το ξύλο του μοντέλου μπορεί να σχεδιαστεί με ευθείες γραμμές για παράδειγμα με κάθετη Σκανδιναβική Ερυθρελάτη.

 

Σχέδιο: Nuremberg, Με Κάθετες Ραβδώσεις
Το ξύλο του μοντέλου μπορεί να σχεδιαστεί με κάθετα ραμποτέ και εγκάρσια τραβέρσα από Σκανδιναβική Ερυθρελάτη.

 

Σχέδιο: Halle / Kempten, Με Ψαροκόκαλο
Το ξύλο του μοντέλου μπορεί να σχεδιαστεί με διαγώνιων ψαροκόκαλων ραβδώσεων από Σκανδιναβική Ερυθρελάτη.

 

Σχέδιο: “Halle / Kempten, Με Οριζόντιο Ραμποτέ
Ένα επιπλέον δείγμα ευθειών οριζόντιων γραμμών σε Σκανδιναβική Ερυθρελάτη.

 

Σχέδιο: Rostock / Augsburg, Με Διαγώνιο Ραμποτέ
Για εξειδικευμένες απαιτήσεις διαγώνιες ξύλινες λουρίδες. Η κλήση των γραμμών πάνω στο ξύλο είναι γεωμετρικά ακριβής και δίνει στη πόρτα ένα προσωπικό τόνο.

 

Με Πόρτα Πεζών Επάνω
Μπορεί να δεχτεί εργοστασιακά, πόρτα πεζών για να είσοδο – έξοδο χωρίς να ενεργοποιούμε το όλο σύστημα της πόρτας. Τέλος, μπορούμε να προσαρμόσουμε πόρτα πεζών δίπλα από ένα απλό σύστημα με τα ίδια οπτικά χαρακτηριστικά. (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

* Όλες οι πόρτες της σειράς από μασίφ ξύλο διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.

NOVOFERM – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες βιομηχανικού τύπου.

Κατάλληλες Για Επαγγελματικούς Kαι Βιομηχανικούς Χώρους.

 

Βιομηχανική Γκαραζόπορτα Prisma 45
Η μονωμένη σπαστή γυάλινη πόρτα, τύπου Prisma 45 με μέγιστη χρήση διάφανης επιφάνειας για μέγιστη χρήση του φυσικού φωτισμού, διατίθεται σε χειροκίνητη και αυτόματη έκδοση. Αυτές οι πόρτες χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες και γκαράζ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής χαρακτηριστικών, χρωματισμών, συστημάτων αυτοματισμού και συστήματα εγκατάστασης (Truck systems).

 

Βιομηχανική Γκαραζόπορτα Thermo 45 Και Thermo Highspeed 45
Η μονωμένη σπαστή πόρτα της Novoferm τύπου Thermo 45 διατίθεται σε χειροκίνητη και αυτόματη έκδοση. Αυτές οι πόρτες χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες και γκαράζ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής χαρακτηριστικών, χρωματισμών, συστημάτων αυτοματισμού και συστήματα εγκατάστασης (Truck systems). Η πόρτα Thermo Highspeed 45 είναι πόρτα γρήγορου ανοίγματος και κλεισίματος, λειτουργική και αξιόπιστη. Το προϊόν αυτό χαρακτηρίζεται από το σύστημα οδηγών (drive system) της Novoferm και τη λειτουργία της χωρίς το σύστημα αντίβαρων (no balance springs). Αυτές οι πόρτες χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες και γκαράζ. Λόγω της υψηλής ταχύτητας ανοίγματος, ο σχεδιασμός έχει τη δυνατότητα αντικατάστασης του συνδυασμού σπαστής γκαραζόπορτας και γρήγορης χρήσης γκαραζόπορτας (Fast roller door) παντρεύοντας δύο χρήσης σε μία πόρτα.

 

Με Πόρτα Πεζών Επάνω
Μπορεί να δεχτεί εργοστασιακά πόρτα πεζών για να είσοδο – έξοδο χωρίς να ενεργοποιούμε το όλο σύστημα της πόρτας. Όταν ανοίγει η πόρτα πεζών το αυτόματο σύστημα είναι σε κατάσταση FULL-STOP.

 

Βιομηχανική Γκαραζόπορτα Πυροσβεστικών Σταθμών Alarm – Doors
Οι αναδιπλούμενες πόρτες πυροσβεστικών σταθμών είναι ταχείας λειτουργίας. Λειτουργούν με υδραυλικό ελατήριο που ανοίγει και τα δυο φύλλα της πόρτας στο πλαι. Το κλείσιμο είναι χειροκίνητο. Ο τύπος Thermorix προσφέρει πλήρη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Έχει τη δυνατότητα προσθήκης διάφανου πλαστικού ακρυλικού. Ενώ στο τύπο RP το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας είναι διαφανές για μεγαλύτερη χρήση του φυσικού φωτισμού.

 

Διατίθενται Σε Όλα Τα Χρώματα RAL
Η πόρτας διατίθεται σαν στάνταρτ σε λευκό χρώμα RAL 9016. Εναλλακτικά, διατίθεται σε σχεδόν όλες της αποχρώσεις RAL έναντι πρόσθετης χρέωσης.

 

* Όλες Οι Πόρτες Της Βιομηχανικής Σειράς Διατίθενται Με Παραγγελία.

HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες βιομηχανικού τύπου.

Κατάλληλες Για Βιομηχανικούς Χώρους.

 

Γρήγορη Παράδοση, Ασφαλής Συσκευασία
Τα συστήματα βιομηχανικών πορτών και συστημάτων κίνησης παραδίδονται έτοιμα για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, ενώ η συσκευασία τους εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και την εύκολη αναγνώρισή τους. Χάρη στους σύντομους χρόνους παράδοσης, τα συστήματα βιομηχανικών πορτών φτάνουν γρήγορα κοντά σας, στο σημείο εγκατάστασής τους.

Ευέλικτη Αρχιτεκτονική
Το ευρύ φάσμα εφαρμογών τόσο στη λειτουργία όσο και στο σχεδιασμό, δίνουν στις πόρτες Hörmann τη δυνατότητα να συνδυάζονται τέλεια με την μοντέρνα βιομηχανική αρχιτεκτονική. Από την τυπική βιομηχανική αίθουσα έως το κτήριο με το πιο προσεγμένο ύφος.

 

 

 

 


 

Κορυφαία Τεχνολογία Μηχανισμών
Οι μηχανισμοί και τα συστήματα ελέγχου που προσφέρει η Hörmann είναι το αποτέλεσμα της δικής μας μελέτης και παραγωγής. Εξαρτήματα που συνδυάζονται άψογα και τα οποία έχουν υποβληθεί σε δοκιμές αντοχής, σας δίνουν τη σιγουριά ότι η πόρτα σας θα αποδώσει άριστα στη συνεχή χρήση. Το σύστημα ελέγχου με την ενιαία αρχή λειτουργίας και την γενικής χρήσης οθόνη 7 χαρακτήρων*, διευκολύνει την καθημερινή χρήση. Το ενιαίο μέγεθος περιβλήματος και σετ καλωδίων αφ’ ενός απλουστεύει την τοποθέτηση και αφ’ ετέρου την εκ των υστέρων προσθήκη και άλλων λειτουργιών.

* εκτός του συστήματος ελέγχου A/B 435

 

Προστατευτείτε Από Ατυχήματα, Πρόσβαση Για ΑΜΕΑ
Σε ενσωματωμένες πόρτες χωρίς κατώφλι, οι διερχόμενοι διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο πτώσης και τραυματισμού κατά την καθημερινή τους διέλευση. Το σχεδόν επίπεδο χαλύβδινο κατώφλι δεν έχει γωνίες παρέχοντας εύκολα διέλευση σε τροχήλατες εργαλειοθήκες και αμαξίδια. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι ανθρωποθυρίδες της Hörmann χωρίς προεξέχον κατώφλι πληρούν τις διατάξεις περί πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες του DIN EN 18040-1.

 


Η
Θερμοπροστασία Μειώνει Τα Λειτουργικά Έξοδα
Η μεταφορά και η αποθήκευση νωπών προϊόντων απαιτεί την ύπαρξη μιας κλειστής αλυσίδας ψύξης από τον παρασκευαστή μέχρι τον καταναλωτή. Στην περίπτωση αυτή οι απαιτήσεις ενέργειας για την ψύξη είναι υψηλές. Η πόρτα DPU μειώνει την απώλεια θερμότητας από τα ανοίγματα και συνεπώς ενδείκνυται ιδιαιτέρως για χρήση σε χώρους βαθιάς κατάψυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνωση Με Σύστημα
Η χαλύβδινη πόρτα διπλού τοιχώματος διαθέτει πλήρωση 100% χωρίς HCFC στέρεου αφρού πολυουρεθάνης. Το υλικό συνδέεται με το χάλυβα. Στις πόρτες DPU ο πυρήνας μόνωσης έχει πάχος 80 mm και συνεπώς επιτυγχάνει πολύ υψηλές τιμές θερμομόνωσης. Διπλά λάστιχα στεγανοποίησης στο πρέκι και στην περιοχή του δαπέδου αυξάνουν τη στεγανότητα της πόρτας και μειώνουν αποτελεσματικά την απώλεια θερμότητας. Τα χαλύβδινα πάνελ της πόρτας DPU είναι εσωτερικά και εξωτερικά θερμικά διαχωρισμένα. Αυτό διασφαλίζει τιμή θερμομόνωσης έως και 0,7 W/m²K και μειώνει το σχηματισμό υδρατμών στην εσωτερική πλευρά της πόρτας.

 

Γενικής Χρήσης
Ο συνδυασμός ποδιάς διπλού τοιχώματος και πλαισίων τζαμιών αλουμινίου έχει αποδειχτεί ως ο καλύτερος συνδυασμός στην πράξη. Η πόρτα APU 40 είναι πολύ σταθερή και επιτρέπει πολύ φως στην αίθουσα. Χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την ποικιλία των εκδόσεών της αυτή η πόρτα της Hörmann ανήκει στις πλέον προτιμώμενες για συνεργεία.

 

* Όλες Οι Πόρτες Της Βιομηχανικής Σειράς Διατίθενται Με Παραγγελία.

ROGER G30 – ιταλικό μοτέρ ηλεκτρομηχανικό για συρόμενες αυλόπορτες.

 

Κατάλληλο Για Βαριές – Βιομηχανικές Αυλόπορτες Βάρους Έως 1.800 & 2.200 Κιλά (Grease – Bath).

 

Στιβαρό Και Ισχυρό Για Μεγάλα Ανοίγματα
Διαθέτει ηλεκτρομηχανικό μειωτήρα σε μπάνιο γράσου και είναι κατασκευασμένο για συρόμενες πόρτες μεγάλου βάρους μέχρι 1.800 & 2.200 kg. Η βασική δομή είναι προϊόν σχεδίασης ποιότητας, αντοχής και δύναμης για βιομηχανική χρήση. Σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος, το σύστημα απασφάλισης με κλειδί δίνει την δυνατότητα χειροκίνητου χειρισμού της πόρτας.

 

Ασφαλές Για Βιομηχανική Χρήση
Ο πίνακας ελέγχου στο εσωτερικό του κινητήρα διευκολύνει και επιταχύνει την εγκατάσταση, διαθέτει τεχνολογία τύπου inverter, μαθαίνει την διαδρομή και πριν το τέρμα επιβραδύνει και ανοίγει – κλείνει μαλακά, ενώ όταν ξεκινάει από στάση επιταχύνει από αργά και στην συνέχεια αυξάνει στο κανονικό όριο. Έτσι λόγω του όγκου της πόρτας επιτυχαίνεται η καλύτερη δυνατή και ασφαλής κίνηση στη βιομηχανία.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Παροχή Τροφοδοσίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Παροχή Λειτουργίας 230 V AC (+6% – 10%) – 50 (60) Hz

Απορροφώμενη Ισχύς 520 W & 580 W

Απορροφώμενο Ρεύμα 2,2 Α & 2,3 A

Θερμοκρασίες Λειτουργίας -20°C έως +70°C

Θερμική Προστασία Κινητήρα 150 °C

Σχέση Μετάδοσης 1:25

Στροφές Κινητήρα 1.400 rpm

Δύναμη Ώθησης 1.200 N & 1.500 N

Ταχύτητα Πόρτας 9,5 m/min

Τύπος Λίπανσης ROGER GREASE

Μέγιστη Συχνότητα Χρήσης 50 % & 60 % / hour

Μέγιστο Μήκος Πόρτας μέχρι 18 m

Μέγιστο Βάρος Πόρτας 1.800 kg & 2.200 kg

Συντελεστής Προστασίας IP 43

Διαστάσεις 346x362x180 mm (ΠxΥxΒ) – χωρίς το γρανάζι

Βάρος 16 Kg

* Διάθεση Σε Stock.

 

 

Διαστάσεις: 346x362x180 mm ( ΠxΥxΒ – χωρίς το γρανάζι ).

Αποσύμπλεξη Για Χειροκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούμε να αποσυμπλέξουμε τον μηχανισμό ώστε να ανοιγοκλείνουμε την πόρτα με το χέρι. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούμε το ειδικό roger κλειδί, για να ανοίξει η θυρίδα 90° σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση, όπως στο παρακάτω σχήμα:

 

* Για επανασύμπλεξη, εκτελούμε τα αντίστροφα βήματα.

NICE THOR – Iταλικό μοτέρ ηλεκτρομηχανικό για συρόμενες αυλόπορτες – τριφασικό.


Κατάλληλο Για Οικιακές–Bιομηχανικές αυλόπορτες Βάρους Έως 1.500 & 2.200 Κιλά (Grease – Bath).

 

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το προϊόν

FAAC 884 – Iταλικό μοτέρ ηλεκτροϋδραυλικό για συρόμενες αυλόπορτες – τριφασικό.


Κατάλληλο Για Εξαιρετικά Βαριές – Βιομηχανικές Πόρτες Έως 3.500 Κιλά Τριφασικό – (Oil – Bath).

 

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το προϊόν

PROTECO WHEELER – Iταλικό μοτέρ ηλεκτρομηχανική ρόδα για ανοιγόμενες αυλόπορτες.

.

Κατάλληλο Για Οικιακές Και Επαγγελματικές Aυλόπορτες Μέγιστου Βάρους Φύλλου Έως 250 Κιλά (Grease – Bath).

 

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το προϊόν