HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες βιομηχανικού τύπου.

Κατάλληλες Για Βιομηχανικούς Χώρους.

 

Γρήγορη Παράδοση, Ασφαλής Συσκευασία
Τα συστήματα βιομηχανικών πορτών και συστημάτων κίνησης παραδίδονται έτοιμα για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, ενώ η συσκευασία τους εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και την εύκολη αναγνώρισή τους. Χάρη στους σύντομους χρόνους παράδοσης, τα συστήματα βιομηχανικών πορτών φτάνουν γρήγορα κοντά σας, στο σημείο εγκατάστασής τους.

Ευέλικτη Αρχιτεκτονική
Το ευρύ φάσμα εφαρμογών τόσο στη λειτουργία όσο και στο σχεδιασμό, δίνουν στις πόρτες Hörmann τη δυνατότητα να συνδυάζονται τέλεια με την μοντέρνα βιομηχανική αρχιτεκτονική. Από την τυπική βιομηχανική αίθουσα έως το κτήριο με το πιο προσεγμένο ύφος.

 

 

 

 


 

Κορυφαία Τεχνολογία Μηχανισμών
Οι μηχανισμοί και τα συστήματα ελέγχου που προσφέρει η Hörmann είναι το αποτέλεσμα της δικής μας μελέτης και παραγωγής. Εξαρτήματα που συνδυάζονται άψογα και τα οποία έχουν υποβληθεί σε δοκιμές αντοχής, σας δίνουν τη σιγουριά ότι η πόρτα σας θα αποδώσει άριστα στη συνεχή χρήση. Το σύστημα ελέγχου με την ενιαία αρχή λειτουργίας και την γενικής χρήσης οθόνη 7 χαρακτήρων*, διευκολύνει την καθημερινή χρήση. Το ενιαίο μέγεθος περιβλήματος και σετ καλωδίων αφ’ ενός απλουστεύει την τοποθέτηση και αφ’ ετέρου την εκ των υστέρων προσθήκη και άλλων λειτουργιών.

* εκτός του συστήματος ελέγχου A/B 435

 

Προστατευτείτε Από Ατυχήματα, Πρόσβαση Για ΑΜΕΑ
Σε ενσωματωμένες πόρτες χωρίς κατώφλι, οι διερχόμενοι διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο πτώσης και τραυματισμού κατά την καθημερινή τους διέλευση. Το σχεδόν επίπεδο χαλύβδινο κατώφλι δεν έχει γωνίες παρέχοντας εύκολα διέλευση σε τροχήλατες εργαλειοθήκες και αμαξίδια. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι ανθρωποθυρίδες της Hörmann χωρίς προεξέχον κατώφλι πληρούν τις διατάξεις περί πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες του DIN EN 18040-1.

 


Η
Θερμοπροστασία Μειώνει Τα Λειτουργικά Έξοδα
Η μεταφορά και η αποθήκευση νωπών προϊόντων απαιτεί την ύπαρξη μιας κλειστής αλυσίδας ψύξης από τον παρασκευαστή μέχρι τον καταναλωτή. Στην περίπτωση αυτή οι απαιτήσεις ενέργειας για την ψύξη είναι υψηλές. Η πόρτα DPU μειώνει την απώλεια θερμότητας από τα ανοίγματα και συνεπώς ενδείκνυται ιδιαιτέρως για χρήση σε χώρους βαθιάς κατάψυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνωση Με Σύστημα
Η χαλύβδινη πόρτα διπλού τοιχώματος διαθέτει πλήρωση 100% χωρίς HCFC στέρεου αφρού πολυουρεθάνης. Το υλικό συνδέεται με το χάλυβα. Στις πόρτες DPU ο πυρήνας μόνωσης έχει πάχος 80 mm και συνεπώς επιτυγχάνει πολύ υψηλές τιμές θερμομόνωσης. Διπλά λάστιχα στεγανοποίησης στο πρέκι και στην περιοχή του δαπέδου αυξάνουν τη στεγανότητα της πόρτας και μειώνουν αποτελεσματικά την απώλεια θερμότητας. Τα χαλύβδινα πάνελ της πόρτας DPU είναι εσωτερικά και εξωτερικά θερμικά διαχωρισμένα. Αυτό διασφαλίζει τιμή θερμομόνωσης έως και 0,7 W/m²K και μειώνει το σχηματισμό υδρατμών στην εσωτερική πλευρά της πόρτας.

 

Γενικής Χρήσης
Ο συνδυασμός ποδιάς διπλού τοιχώματος και πλαισίων τζαμιών αλουμινίου έχει αποδειχτεί ως ο καλύτερος συνδυασμός στην πράξη. Η πόρτα APU 40 είναι πολύ σταθερή και επιτρέπει πολύ φως στην αίθουσα. Χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την ποικιλία των εκδόσεών της αυτή η πόρτα της Hörmann ανήκει στις πλέον προτιμώμενες για συνεργεία.

 

* Όλες Οι Πόρτες Της Βιομηχανικής Σειράς Διατίθενται Με Παραγγελία.