HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής χωρίς μόνωση.

 


Κατάλληλες Για Οικιακούς Χώρους.

 

Όλα Από Μία Εταιρεία Χωρίς Κανέναν Συμβιβασμό Στην Ποιότητα
Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε γκαραζόπορτα Berry της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών. Η αξιόπιστη μονοκόμματη γκαραζόπορτα Berry ανοίγει προς τα έξω, πριν από την ακινητοποίησή της κάτω από την οροφή του γκαράζ σας. Πάνω από 20 σχέδια πορτών σε χάλυβα και ξύλο σας χαρίζουν ελευθερία στην αισθητική διαμόρφωση. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Made In Germany
Η Hörmann σχεδιάζει και παράγει η ίδια όλα τα εξαρτήματα για τις γκαραζόπορτες και τους μηχανισμούς κίνησης. Οι υψηλά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας εργάζονται εντατικά για τη δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και για τη διαρκή εξέλιξη και την τελειοποίηση των υπαρχόντων. Αυτός είναι ο λόγος που η Hörmann κατέχει πολλές πατέντες και αποκλειστικότητες στην αγορά. Tα τεστ μεγάλης διάρκειας σε πραγματικές συνθήκες διασφαλίζουν τη διάθεση στην αγορά δοκιμασμένων τυποποιημένων προϊόντων με την ποιότητα Hörmann.

Πιστοποιημένη Επώνυμη Ποιότητα
Οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί Hörmann είναι προσαρμοσμένα επακριβώς μεταξύ τους, ενώ η ασφάλειά τους έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους, αναγνωρισμένους οργανισμούς. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1.

 

 

Περιβαλλοντική Συνείδηση
Η υπεύθυνη διαχείριση πόρων και η αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν από καιρό προτεραιότητα της Hörmann. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοένα και πιο εξελιγμένες διαδικασίες περιβαλλοντικής προστασίας μειώθηκε δραστικά η κατανάλωση ενέργειας κατά την παραγωγή. Η Hörmann θα ακολουθήσει με συνέπεια το δρόμο αυτόν και στο μέλλον.

 

Ασφάλεια
Υπόδειγμα εξοπλισμού υψηλής ασφάλειας της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Berry είναι τα εύκαμπτα προστατευτικά καλύμματα πάνω από τους βραχίονες των μοχλών. Καλύπτουν πλήρως την επικίνδυνη περιοχή, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πιασίματος ή τραυματισμού. Τόσο υψηλά στάνταρ ασφάλειας θα βρείτε μόνο στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες Hörmann.

 

 

Πολλαπλή Ασφάλεια
Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων αποκλείει το ενδεχόμενο πτώσης της πόρτας. Στην σπάνια περίπτωση που σπάσει κάποιο από τα ελατήρια, η πόρτα συγκρατείται από όλα τα υπόλοιπα, άθικτα ελατήρια. Μάλιστα η απόσταση μεταξύ των περιελίξεων των ελατηρίων είναι τόσο ελάχιστη που είναι πρακτικά αδύνατο να χωρέσουν ανάμεσα ακόμη και παιδικά δάκτυλα.

 

 

Απόλυτη Σφράγιση
Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

 

 

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία
Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

 

 

Ακολουθούν 12 σχέδια με τις ανάλογες εκδόσεις, που σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

 

Επιφάνειες Decograin Με Αναπαράσταση Φυσικών Νερών Ξύλου.
Η ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία επικάλυψη με πλαστική μεμβράνη στην εξωτερική πλευρά του χαλύβδινου φύλλου με τη φυσική απομίμηση ξύλου προστατεύει την πόρτα και δεν χρειάζεται βαφή. Επιφάνειες Decograin είναι διαθέσιμες μόνο για τα σχέδια: 971, 973, 975, 977, 984 και 985 που ακολουθούν.

 

 

 

 

Σχέδιο 902
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται ανθρωποθυρίδα και πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 968
Πλάτος πόρτας έως 2.750 mm.

 

 

 

 

 


Σχέδιο 984

Χαλύβδινα κάθετα πάνελ, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 985
Χαλύβδινα οριζόντια πάνελ, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 941
Χαλύβδινη ραμποτέ με διάζωμα, πλάτος πόρτας 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 957
Χαλύβδινη ραμποτέ με κεντρικά ή πλευρικά προφίλ, πλάτος πόρτας 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 990
Χαλύβδινη ραμποτέ ψαροκόκαλο, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 914
Χαλύβδινη ραμποτέ με ανοίγματα αερισμού, πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, ιδανική για υπόγεια ή κοινά γκαράζ

 

Υψηλής Ποιότητας Αστάρωμα Με Πολυεστερική Βαφή Πούδρας
Τα γαλβανισμένα φύλλα της πόρτας προστατεύονται μέχρι τις ακμές τους από τις καιρικές συνθήκες και τη σκουριά. Έτσι η πόρτα σας διατηρείται σε άψογη κατάσταση για περισσότερο χρόνο.

 

 

 

 

Σχέδιο 971
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 


Σ
χέδιο 975
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 977
Πλάτος πόρτας έως 5.000 mm, διατίθεται πλαϊνή πόρτα.

 

 

 

 

 

Σχέδιο 979
Πλάτος πόρτας έως 2.625 mm.

 

Περισσότερα Προφίλ, Περισσότερη Ομορφιά
Τα νέα σχέδια ταμπλάδων διαθέτουν ακόμη πιο έντονα προφίλ.