HORMANN – Γερμανικές μεταλλικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής με μόνωση.


Κατάλληλες Για Οικιακούς Χώρους.

 

 

 

 

 

 

 

Όλα Από Μία Εταιρεία Χωρίς Κανέναν Συμβιβασμό Στην Ποιότητα
Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε γκαραζόπορτα Berry της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών. Η αξιόπιστη μονοκόμματη γκαραζόπορτα Berry ανοίγει προς τα έξω, πριν από την ακινητοποίησή της κάτω από την οροφή του γκαράζ σας. Πάνω από 20 σχέδια πορτών σε χάλυβα και ξύλο σας χαρίζουν ελευθερία στην αισθητική διαμόρφωση. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Made In Germany
Η Hörmann σχεδιάζει και παράγει η ίδια όλα τα εξαρτήματα για τις γκαραζόπορτες και τους μηχανισμούς κίνησης. Οι υψηλά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας εργάζονται εντατικά για τη δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και για τη διαρκή εξέλιξη και την τελειοποίηση των υπαρχόντων. Αυτός είναι ο λόγος που η Hörmann κατέχει πολλές πατέντες και αποκλειστικότητες στην αγορά. Tα τεστ μεγάλης διάρκειας σε πραγματικές συνθήκες διασφαλίζουν τη διάθεση στην αγορά δοκιμασμένων τυποποιημένων προϊόντων με την ποιότητα Hörmann.

Πιστοποιημένη Επώνυμη Ποιότητα
Οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί Hörmann είναι προσαρμοσμένα επακριβώς μεταξύ τους, ενώ η ασφάλειά τους έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους, αναγνωρισμένους οργανισμούς. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1.

Περιβαλλοντική Συνείδηση
Η υπεύθυνη διαχείριση πόρων και η αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν από καιρό προτεραιότητα της Hörmann. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοένα και πιο εξελιγμένες διαδικασίες περιβαλλοντικής προστασίας μειώθηκε δραστικά η κατανάλωση ενέργειας κατά την παραγωγή. Η Hörmann θα ακολουθήσει με συνέπεια το δρόμο αυτόν και στο μέλλον.

 

Ανθρωποθυρίδα Χωρίς Κατώφλι
Οι ανθρωποθυρίδες είναι πολύ πρακτικές. Μπορείτε να βγάλετε εύκολα και γρήγορα από το γκαράζ συσκευές, ποδήλατα κτλ. χωρίς να ανοίξετε όλη την γκαραζόπορτα. Και για να μην χρειαστεί να σηκώσετε το καρότσι ή το ποδήλατο, σας προσφέρουμε ανθρωποθυρίδες Hörmann χωρίς κατώφλι. Το εξαιρετικά επίπεδο κατώφλι ανοξείδωτου χάλυβα της Hörmann, το οποίο στο κέντρο έχει ύψος 10 mm και στις άκρες μόνο 5 mm, μειώνει τον κίνδυνο να σκοντάψει κανείς και διευκολύνει τη διέλευση με τροχούς.

 

 

 

 

 

 

Μακρόχρονη Προστασία Για Αντοχή Σε Όλους Τους Καιρούς
Το ανθεκτικό υλικό της πλαστικής βάσης ύψους 4 cm προστατεύει μακροπρόθεσμα την γκαραζόπορτά σας από πιθανή διάβρωση και από τη μόνιμη υγρασία, κάτι που δεν προσφέρουν οι λύσεις του ανταγωνισμού. Η πλαστική βάση περικλείει το μέρος της κάσας που απειλείται από τη σκουριά εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματική μακρόχρονη προστασία. Οπτικά, η βάση της κάσας δένει αρμονικά με το λάστιχο στεγανοποίησης κάτω μέρους.

 

Απόλυτη Σφράγιση – Περιμετρική Στεγανοποίηση
Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann εξοπλίζονται και στις τέσσερις πλευρές με εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης, τα οποία προστατεύουν το γκαράζ από τον άνεμο και τη βροχή. Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου. Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

Μεγάλη Αντοχή Στις Γρατσουνιές
Τα τζάμια DURATEC για γκαραζόπορτες Hörmann είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στα γδαρσίματα και προσφέρουν ακόμη και μετά από πολλαπλούς καθαρισμούς και μεγάλη καταπόνηση μοναδική ορατότητα.

Καλύτερη Αντιδιαρρηκτική Προστασία
Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια της μονοκόμματης γκαραζόπορτας Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Ακολουθούν 6 σχέδια με τις ανάλογες εκδόσεις, που σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα τα χαλύβδινα σχέδια με ταμπλάδες υποδιαιρούνται τέλεια με σταθερά ίσες αποστάσεις από ταμπλά σε ταμπλά και από τα άκρα. Αυτό θα πει αποκλειστικότητα, μόνο από την Hörmann.

 

* Οι Περισσότερες Πόρτες Της Σειράς Διατίθενται Σε Stock.