ΡΟΛΑ – ανοιχτού τύπου διχτυωτά.


Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Δικτυωτού Ρολού
Η “κουρτίνα” κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ 8 mm, κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους σχηματίζοντας ρομβοειδή ανοίγματα σε ένα από τα παρακάτω μεγέθη:

17 cm x 11,5 cm ( ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ )

13 cm x 10 cm ( ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ )

7cm x 5,5 cm ( ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ )

 

R-101 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ: 7 cm x 5 cm

  • Ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρυσοχοεία / κοσμηματοπωλεία αφού το μικρό μέγεθος του ανοίγματος εμποδίζει τον επίδοξο κλέφτη να αφαιρέσει αντικείμενααπό την βιτρίνα αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει την προβολή των εμπορευμάτων.
  • Το ασφαλέστερο, βαρύτερο αλλά και το ακριβότερο της οικογένειας των δικτυωτών ρολών.

 

R-102 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ: 13 cm x 10 cm

  • Πρόκειται για την “μεσαία λύση”, όντας ανάμεσα στο “μεγάλο μάτι” και το “μικρό μάτι” από άποψη κόστους, ασφάλειας, ειδικού βάρους και προβολής του προστατευόμενου χώρου.

R-104 Χαλύβδινο Δικτυωτό Ρολό ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ: 17 cm x 11,5 cm

  • Συνήθως εγκαθίσταται σε επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες για να προστατεύσει σχετικά ογκώδη εμπορεύματα ή αντικείμενα. Εάν από την άλλη, θέλετε να προστατεύσετε μία βιτρίνα με μικρά εμπορεύματα όπως ρoλόγια ή κοσμήματα, καλό είναι να προτιμήσετε έναν τύπο με πυκνότερο πλέγμα.
  • Είναι φθηνότερο και ελαφρύτερο ανά τετραγωνικό μέτρο κουρτίνας από τους άλλους τύπους δικτυωτών ρολών αλλά προσφέρει χαμηλότερη ασφάλεια από αυτούς.

 

Εξοπλισμός Ρολού


Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατήρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγότερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διάβρωση. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρώσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τον κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Διχτυωτών Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).