ΡΟΛΑ – κλειστού τύπου διπλού τοιχώματος με μόνωση.


Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Ρολού


Η “κουρτίνα” κλειστού τύπου και διπλού τοιχώματος κατασκευάζεται με μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC) και διατίθεται σε δυο τύπους: από προβαμμένη λαμαρίνα και από προβαμμένο αλουμίνιο.

 

R-214 Χαλύβδινο Κλειστού Τύπου, Διπλού Τοιχώματος Με Μόνωση.

Είναι ρολό κλειστού τύπου-διπλού τοιχώματος, κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα και διαθέτει μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC). Λειτουργεί πιο αθόρυβα από τα κοινά ρολά ασφαλείας και διαθέτει τρομερά μεγάλη στιβαρότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Παράλληλα είναι οικονομικό και διαθέτει μοντέρνο σχέδιο, με καμπύλη διατομή διακοσμημένη με μικρές ρίγες (νευρώσεις). Το πάχος του λαμαρινένιου είναι 0,4mm για κάθε πλευρά ενώ το πάχος του προφίλ και είναι 20 mm.

R-433 Αλουμινένιο Κλειστού Τύπου, Διπλού Τοιχώματος Με Μόνωση.

Είναι ρολό κλειστού τύπου-διπλού τοιχώ- ματος, κατάλληλο για επαγγελματικούς χωρους, γκαράζ ,καταστήματα και οικείες. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει μόνωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης (χωρίς CFC). Λειτουργεί πιο αθόρυβα από όλα τα κοινά ρολά ασφαλείας και διαθέτει μεγάλη στιβαρότητα και αντοχή σε ανεμο-πίεση (ιδίως το 0,6mm). Παράλληλα είναι οικονομικό και διαθέτει μοντέρνο σχέδιο, με καμπύλη διατομή διακοσμημένη με μικρές ρίγες (νευρώσεις). Το πάχος του αλουμινένιου είναι 0,4mm και 0,6mm για κάθε πλευρά ενώ το πάχος του προφίλ είναι 20mm.

Εξοπλισμός Ρολού Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατή- ρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγό- τερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά εκτός το ότι είναι προβαμμένα μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας (extra χρέωση). Η βαφή είναι λείας όψης, 75% γυάλισμα (satine), ενώ το προβαμμένο είναι σαγρέ mat. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρώσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Υλικό Κατασκευής: Αλουμίνιο & Λαμαρίνα γαλβανισμένη εν’ θερμό και μόνωση σκληρής πολυουρεθάνης

Ύψος Προφίλ (βήμα): 96 mm

Αριθμός Προφίλ Ανά m Ύψους: 11

Πάχος Προφίλ: 20 mm

Πάχος Υλικού (αλουμίνιο): 0,4 mm & 0,6mm

Πάχος Υλικού (λαμαρίνα): 0,4 mm

Ειδικό Βάρος: 10,0 Kg/m²

Ελάχιστη Διάμετρος Τυλίγματος: Ø 130 mm

Μέγιστο Πλάτος Κουρτίνας (αλουμίνιο): 6.00 m

Μέγιστο Πλάτος Κουρτίνας (λαμαρίνα): 8.00 m

Μέγιστο Ύψος Κουρτίνας: 6.00 m

Συντελεστής Θερμομόνωσης (για ρολό 4.00×4.00m – DIN 4108): 4,3 W/m-K

Ηχομόνωση (DIN 52210): 19 db

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τους κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Και Αλουμινένιων Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποιείται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).