ΡΟΛΑ – κλειστού τύπου μονού τοιχώματος τυφλά.


 Κατάλληλα Για Oικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους.

 

Χαρακτηριστικά Τυφλού Ρολού
Η “κουρτίνα” τυφλού τύπου κατασκευάζεται από λαμαρίνα γαλβανιζέ η οποία διατίθεται σε τρεις τύπους: στενή, φαρδιά και πομπέ – κοίλα. Το πάχος της λαμαρίνας κυμαίνεται από 0,6mm έως και 1,25 mm ανάλογα με τον τύπο του ρολού.

 

R-211 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό πομπέ - κοίλο Φύλλο

  • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα που το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι.

 

 

R-212 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό Φαρδύ – Ίσιο Φύλλο

  • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους βιομηχανικά ανοίγματα, γκαράζ και καταστήματα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα που μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία. Το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,25mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

R-213 Χαλύβδινο Τυφλό Ρολό Στενό – Ίσιο Φύλλο

  • Είναι ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για μικρού και μεσαίου μεγέθους οικιακά ανοίγματα, γκαράζ και καταστήματα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα και λόγο του κοντού ύψους του φύλλου, μπορεί να μας δώσει πιο μικρά τυλίγματα σε κοντά ύψη. Το πάχος της λαμαρίνας είναι από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.

 

 

Εξοπλισμός Ρολού

Η “κουρτίνα” τυλίγεται πάνω στον άξονα ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τα ελατήρια ισορρόπησης του βάρους. Αυτά βρίσκονται μέσα σε ειδικά κουτιά τα οποία περιστρέφονται στον ακίνητο άξονα μαζί με την κουρτίνα (το ρολό) με ειδικά κουζινέτα εφοδιασμένα με πολυαμίδιο και γράσο (μηδενικές τριβές). Τέλος η κουρτίνα κινείται μέσα στους οδηγούς οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικό λάστιχο ή βουρτσάκι για λιγότερες τριβές. Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.

 

Βαφή – Αισθητική
Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διά- βρωση. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα με νευρωσεις πάχους 1.25 mm Βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Άνετη Λειτουργία
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό ασφαλείας και με τους κατάλληλο μηχανισμό ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του.

 

* Η Διάθεση Των Χαλύβδινων Τυφλών Ρολών Ασφαλείας Πραγματοποι- είται Με Παραγγελία Για Κάθε Συγκεκριμένο Χώρο (πελάτη).